Konsép ieu nunjukkeun iPhone 13 kalayan lekukan anu langkung handap sareng kaméra anu langkung saé

IPhone 13 kaméra dina konsép anyar

nu gosip sareng bocor ngeunaan iPhone 13 mimiti ngadamel sampéan média. Saperti unggal taun, nalika urang ngadeukeutan sasih Séptémber, data, rumor sareng kamungkinan konsep ngeunaan generasi saterusna iPhone siga kumaha mimiti diterbitkeun. Dina kasempetan ieu a konsép anyar iPhone 13 Éta ngempelkeun dua aspek anu parantos diobrolkeun pikeun sababaraha waktos. Sigana réduksi kiyeu luhur sareng paningkatan kaméra ogé diproyeksikeun dina téknis sareng tingkat desain.

Konsép IPhone 13 dimimitian: mundur ka Séptémber

Salam ka kiyeu pangleutikna, kaméra anyar anu ngamungkinkeun anjeun nyandak poto anu langkung saé. Batré MagSafe badé angkat, sareng 1460 mah. Lian ti éta, batré anu langkung ageung tahan dugi ka 1,5 kali langkung lami.

Konsép anyar ieu anu dipedalkeun ku pangguna anu terkenal ConceptsiPhone nunjukkeun iPhone 13 kalayan warna oranyeu listrik anu énggal. Nyatana, sapanjang pidéo ieu urang tiasa ningali novelty anu sanés: accu MagSafe warna. Pangguna prédiksi yén Apple tiasa nawiskeun aki-aki ieu, dileupaskeun saminggu ka tukang, kalayan bingkai warna iPhone 13 sareng sésana bodas tibatan sakumna awak bodas sapertos anu dipasarkeun ayeuna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Gosip deui, iPhone 13 bakal debut layar anu teras-terasna

Dina tingkat éstétis, konsep iPhone 13 mirip pisan sareng iPhone 12. Kacuali pikeun hiji kaanehan: kaméra. Urang kedah émut yén urang nyanghareupan modél anu ngan ukur masang sudut lega sareng sudut ultra lega sareng, ayeuna, kaméra éta aya dina posisi nangtung di tukang. Nanging, dina sambungan ieu kami ningali kumaha dua kaméra bakal nyanghareup diagonal, tinggalkeun lampu kilat di kuadran katuhu luhur sareng mikropon di kénca handap.

Konsép IPhone 13

Tungtungna, novelty hébat anu kami ngaapresiasi réduksi kiyeu layar dina margin luhur. Émut yén kiyeu atanapi kiyeu ieu mangrupikeun kompléks Face ID anu ngenalkeun sadaya kaméra sareng sensor anu tanggel waler pikeun nawiskeun data pikeun muka konci alat. Apple panginten parantos tiasa ngaleutikan sareng ngempelkeun sénsor ieu kana tempat anu langkung alit, ngamungkinkeun pikeun ngagedéan layar sakedik, ngajamin ngagaduhan rohangan langkung sakedik dina palang status ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.