Konsep ieu nunjukkeun kumaha rupa aplikasi Cuaca dina iPadOS

Aplikasi Cuaca iPadOS

iPadOS Éta sumping salaku sistem operasi sorangan pikeun iPad sababaraha taun ka pengker. Nanging, dugi ka harita ios diadaptasi kana kabutuhan sadaya iDevices kalayan tujuan nyayogikeun ékosistem anu langkung lengkep. Tapi aya sababaraha watesan. Mangtaun-taun, pangguna ngantosan aplikasi Cuaca resmi dugi ka layar ageung iPad. Sabalikna sareng ekspektasi, kami henteu kantos ningali glimmer harepan yén Apple bakal nyangking aplikasi ka iPad. Konsep anyar ieu nunjukkeun kumaha rupa aplikasi Cuaca dina iPad sareng naon fitur tambahan anu tiasa diwanohkeun.

Naha iPadOS 16 bakal janten pembaruan anu kalebet aplikasi Cuaca pikeun iPad?

Konsep anyar ieu diterbitkeun ku Timo Weigelt di Behance muestra kumaha rupa aplikasi Cuaca dina iPad. Dina glance kahiji sigana salinan basajan antara aplikasi ios dina layar rada gedé. Tapi, bédana leutik anu diwanohkeun sapanjang konsép bakal masihan konci pikeun ngabédakeun dua aplikasi.

Anu mimiti, blok inpormasi tiasa disaluyukeun saolah-olah éta widget ku cara nambihan, contona, 'curah hujan' atanapi 'arah angin'. Kalawan fungsi ieu kami bakal ngidinan ngahasilkeun layar waktos custom dumasar kana data anu urang hoyong terang iraha waé. Kuring ogé terang bakal ngenalkeun mode lansekap anyar Kusabab aplikasi resmi henteu gaduh desain lansekap. Desain ieu bakal katingali hébat dina layar iPad sareng desain kolom ganda dimana tempat konsultasi bakal aya di katuhu sareng inpormasi cuaca di kénca.

Konsep cuaca aplikasi iPadOS

Tulisan anu aya hubunganana:
ios 16 bakal mawa parobahan utama kana Modeu Pokus

Di sisi séjén, tambahkeun peta pindah anyar béda ti angin sareng curah hujan anu bakal masihan langkung seueur inpormasi ka pangguna. Sareng, tungtungna, tanda alit ditambah yén aplikasi éta bakal didamel ngalangkungan Catalyst, anu ogé bakal ngidinan mawa aplikasi Cuaca ka macOS anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.