Kumaha cara nagih artos anjeun kana iTunes

iTunes-klaim5

Naha kuring kantos ngalaman masalah sareng iTunes pikeun mésér aplikasi anu engké tétéla janten fiasco. Iraha waé kuring ngaku dina sababaraha menit mésér éta, kuring henteu ngagaduhan masalah sakedik sareng aranjeunna ngabalikeun artos kuring, salian ti hatur nuhun ka kuring parantos ngahubungi aranjeunna pikeun ngajantenkeun App Store langkung saé. Tapi dinten ayeuna rerencangan nyungkeun bantosan kumargi anjeunna parantos nampi Invoasi App Store langkung ti € 500, Kusabab anak anjeun parantos ngagaleuh ti jero gim. Kumaha ieu parantos tiasa dilakukeun? Nya, sabab sacara standar konci ID Apple anjeun disimpen salami 15 menit, janten anjeunna ngaunduh game sareng langsung masihan ka budak alitna, anu mimiti mésér permata sareng koin emas sapertos maniak.

iTunes-klaim1

Upami anjeun ngalebetkeun akun iTunes anjeun, anjeun bakal ningali yén anjeun ngagaduhan aksés kana "Sejarah Pembelian" upami anjeun mencét "tingali sadayana".

iTunes-klaim2

Ieu daptar pameseran panganyarna anjeun ti App Store. Tulis nomer urutan tina aplikasi masalah atanapi mésér sareng ayeuna buka browser internét anjeun ka alamat ieu: https://expresslane.apple.com/Issues.action.

iTunes-klaim3

Kuring kantos milih pilihan ieu kusabab kuring henteu mendakan pilihan anu langkung cocog. Anjeun nyerat pedaran anu pondok tina masalah teras pencét "enter". Anjeun bakal ningali yén formulir nembongan dimana anjeun kedah ngalebetkeun sababaraha inpormasi sapertos email anjeun, Apple ID, identifier pameseran (anu parantos kami nyatet sateuacanna) sareng pedaran masalah. Hiji email sumping langsung ngawartosan anjeun yén aranjeunna parantos nampi pamundut pangrojong anjeun sareng yén aranjeunna bakal ngajawab anjeun dina 24-48 jam. Pangalaman kuring nyaéta aranjeunna salawasna ngajawab sateuacan, kanyataanna dinten ieu aranjeunna parantos ngajawab dina waktos 4 jam nyerat.

iTunes-klaim4

Hasil ngabuang-buang sababaraha menit milari jalan kaluarna nyaéta € 535 masih dina rekening mariksa rerencangan abdi, sareng deui Apple nunjukkeun naha éta béda. Léngkah salajengna nyaéta nyegah ieu kajantenan deui, anu kahontal ngagunakeun pangwatesan anu ngagaduhan ios dina Setélan.

Inpormasi lengkep - Aktipkeun watesan dina iPad anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gr Cina cenahna

    Nuhun kana inpormasi, tapi kuring miharep pisan kuring henteu kedah nganggo ieu.

  2.   Hattori cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo inpormasi, kamari kamari kuring ngamanpaatkeun opsi éta, aranjeunna parantos némbalan ka kuring sateuacan 24 jam sareng aranjeunna diperlakukeun kalayan marahmay, kuring ngarep yén tungtungna kuring tiasa ngatasi ieu

    1.    Pepe cenahna

      En lase ngirim kuring ka halaman utama dimana anjeunna nyarios yén urang tiasa ngabantosan anjeun sareng parantos aya dina halaman éta kuring henteu terang dimana nempatkeun diri pikeun méréskeun masalah kuring, upami aya anu tiasa ngabantosan kuring kuring bakal hatur nuhun pisan!

      1.    Moreno Vera Alberto cenahna

        Abdi hoyong ngabatalkeun pamayaran itune, anu dicandak tina kartu Amex kuring.
        Alberto Moreno Vera, xxxxx001

  3.   Manauri cenahna

    Kuring ngagaleuh aplikasi kanggo dipasihkeun sareng tétéla éta henteu tiasa sabab AppStore ti nagara anu sanés, kuring ngadamel klaim sareng kuring ngantosan 15 dinten kanggo pengembalian dana, untungna éta ngan ukur $ 9.99. Salam.

  4.   Anonimo cenahna

    hahahahaha éta saé dianggo, ku lalaunan, pikeun nyésakeun alat anu serius ka murangkalih tanpa pengawasan

  5.   beatriz trubiano cenahna

    Abdi henteu tiasa lebet, ti Argentina kuring ngagaduhan masalah anu sami tapi kuring henteu mendakan layar anu anjeun sebatkeun.

  6.   Siliwangi cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo inpormasi, aranjeunna parantos ngarobih tautan

    https://expresslane.apple.com/GetproductgroupList.do

  7.   Laura Camila Chaves cenahna

    Halo, abdi peryogi bantosan, abdi henteu tiasa lebet atanapi mendakan salah sahiji pilihan anu anjeun laporkeun….

  8.   Fernando cenahna

    Kuring mésér kartu iTUnes sareng éta kaluar rusak sareng aranjeunna henteu kersa masihan artos kuring deui. Sigana mah aranjeunna parantos nyolong artos kuring, kuring nyarankeun yén henteu aya anu mésér kartu ieu kusabab teu aya anu ngabantosan anjeun sareng kirang di Mexico, anu iTunes pisan koruptor sareng maling.

  9.   valentin martinez bustillo cenahna

    Kuring nyobian ngahubungi apel pikeun nyungkeun artos kanggo ngagaleuh lagu ku James Newton Howard, Grand Canyon, tanggal 15 Pébruari 2015. Lagu ieu ditagihkeun tapi henteu diunduh. Surélék kuring nyaéta martinez.bustillo@gmail.com. Abdi mendakan leres-leres kaduhung.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kami henteu aya hubunganana sareng Apple, kami ngan saukur blog ngeunaan perusahaan éta. Pokokna, anu tiasa kuring béjakeun nyaéta lamun lagu éta ditagih, anjeun tiasa ngaunduhna iraha anjeun hoyong tanpa ditagih deui.

  10.   gloria cenahna

    Abdi peryogi email itunes sabab aranjeunna ngeusi batre kuring anu jumlah anu sanés kuring atanapi kulawarga kuring henteu kantos ngaluarkeun.
    Kuring parantos nyobian sadayana sababaraha bulan tapi teu aya jalan.

  11.   Fernando M. Garcerán Moreno cenahna

    Wilujeng énjing kuring béja yén sajumlah $ 4,811.00 peso muncul dina pernyataan akun abdi tina kartu Bancomer kuring, anu sakitar. 962.2 dampal suku tanggal 04-05-2015 anu kuring henteu terang, janten kuring nyungkeun bantosan hébat anjeun pikeun netelakeun bibit kasus ieu, sateuacana kuring hatur nuhun pikeun pangrojong anjeun sareng kuring tetep sareng anjeun
    Atte.
    Fernando M. Garcerán Moreno

  12.   nancy lainfiesta cenahna

    Halo, kuring punten punten sanés pikeun ngeusi batre kuring pikeun iTunes anu tangtu anu kuring bahkan henteu terang naon sababna aranjeunna parantos ngecas sababaraha sasih $ 12.98 jumlah iTunes nyaéta 8667127753 anu kami netelakeun ieu ngaganggu ningali pernyataan akun anjeun sareng yén aranjeunna ngecas anjeun pikeun hal anu anjeun henteu berwenang Mugi aranjeunna ngajawab kuring gancang-gancang

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun kedah buka Apple, kami ngan ukur blog inpormatip anu teu aya hubunganana sareng perusahaan.

  13.   Paula cenahna

    Halo, dupi anjeun tiasa ngabantosan kuring henteu ngahontal tautan pikeun klaim pameseran anu teu sah, kuring gaduh jumlah anu diinvoice langkung ti 500 dolar.

  14.   Jibril Robledo cenahna

    halo
    Abdi hoyong terang kumaha kuring tiasa kéngingkeun artos artos anu kuring henteu acan méakkeun sareng kuring nampi tagihan dina kartu kiridit VISA kuring. Saha anu tiasa diajak ngobrol?

  15.   NATIVIDAD GAMEZ MONGE cenahna

    Wilujeng sonten, urang ngagaleuh permata ti buruan Clash Royale, nganggo iphone putra abdi, ku teu lepat. Kuring kedah terang naha kuring tiasa nyungkeun jumlah anu dugi ka € 99,99. Hatur nuhun sateuacanna kanggo bantosan anjeun

    1.    Diego cenahna

      Itunes mangrupikeun scammer ku ngamungkinkeun sareng ngainduksi budak leutik pikeun ngagaleuh alat ku alat sareng henteu dioténtikasi idéntitas sareng umur anu ngagaleuh.

  16.   Jose cenahna

    Kuring LAIN LAIN YANG DIPANGSAAN ALESAN.
    Punten anjeun tiasa nyayogikeun kuring nomer telepon di dieu di MEXICO pikeun ngalaporkeun na?

  17.   marten cenahna

    Leñe, éta sigana henteu saé pikeun kuring.
    Entong masihan hapé ka budakna sareng anjeun bakal ningali kumaha éta henteu kajantenan ka anjeun, mésér anjeunna Action Man atanapi gim interaktif. Upami anak anjeun parantos ngalaksanakeun éta, mayar balukarna.
    Jalma-jalma bakal irung ...: /

  18.   Emily cenahna

    Aranjeunna ngeusi batre tanpa idin pikeun kéngingkeun jumlahna sareng aranjeunna narik artos éta tanpa prebe abiso Abdi henteu terang deui atanapi kumaha aranjeunna lirén ngaluarkeun artos kuring kusabab kuring henteu terang kumaha aranjeunna nyandak nomer kartu kuring sareng nomer anu aranjeunna nempatkeunkeun, aranjeunna henteu ngajawab anjeun sareng ngirim anjeun ka halaman anu aranjeunna bahkan henteu ngajawab nanaon pikeun anjeun

  19.   MARIA CRISTINA cenahna

    Abdi hoyong artos deui