Lampu Natal tiasa mangaruhan sambungan Wi-Fi anjeun

Lampu Natal

Kalayan datangna Natal, seueur kota condong nyéépkeun sadayana anggaran pikeun pencahayaan anu aranjeunna simpen sapanjang taun ngahias kota sareng kotana: Angka sareng tangkal Natal, lampu sapanjang jalan. Tapi di bumi urang éta kajadian praktisna sami sareng di luar, sareng tangkal Natal, lampu dina jandéla dugi ka wengi, adegan babaran khas ...

Nalika Natal sumping, sigana konéksi internét urang kalem, tapi Kami nunjukkeun kana kanyataan yén jaringanna tiasa jenuh sabab seueur jalma anu hoyong kontak sareng baraya anu aya di luar negeri sareng seueur ngadamel panggilan video dina Skype, hal anu henteu kedah mangaruhan kagancangan koneksi kami, tapi kami pikirkeun saé pisan, éta Natal.Nya, éta moal janten. Numutkeun laporan pangénggalna ti perusahaan telekomunikasi Inggris, Ofcom, nyatakeun yén nalika Natal caket, laju internét pangguna anu nganggo konéksi Wi-Fi kalem ku sabab lampu Natal. Éta dipikaterang ku sadayana yén gelombang mikro, alat-alat listrik, telepon tanpa kabel, alat-alat Bluetooth komo kontrol konsol nirkabel tiasa mangaruhan kualitas sinyal Wi-Fi urang.

Malah terang sadaya alat anu mangaruhan kualitas sinyal, kami komitmen unggal taun pikeun tempatna tempat lahirna sareng tangkal Natal di gigir sambungan router sareng ogé ngahias ku 300 lampu warna éta sakedapan ngarobih warna. Nalika anjeun badé nempatkeun tangkal Natal atanapi tempat lahirna, cobi tong nempatkeun éta caket router atanapi dina kisaran tempat komputer anu anjeun anggo pikeun nyambungkeun kana internét. Upami teu aya pilihan anu sanés, anjeun bakal ningali kumaha kagancangan sambungan ngalaman masalah speed anu cekap.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Liz11 cenahna

    Sakumaha seueur omong kosong pikeun Gusti, ningali naha lampu ayeuna ngaluarkeun dina pita 2,4 atanapi 5ghz