Langkung ti satengah palanggan Apple Music nganggo audio spasial

Audio spatial

Musik mangrupikeun bagian tina kahirupan urang sareng Apple terang yén éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun investasi, inovasi sareng nyiptakeun. Ngaluncurkeun anjeun sorangan jasa streaming musik Ieu ngan awal aksés ka dunya musik. Lajeng sumping AirPods dina sagala bentuk na teu lila sanggeus datang ka integrasi audio spasial jeung audio lossless yén Apple terpadu kana sagala jasa na. Silver Schusser, wakil presiden Apple Music and Beats, parantos ngajamin dina wawancara éta langkung ti satengah pamirsa sareng palanggan Apple Music ngagunakeun fitur audio spasial.

Satengah tina pamirsa Apple Music nganggo audio spasial

Audio spasial nyaéta téhnologi tina sora sakuliling anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarasakeun pangalaman immersive tina eusi multimedia. Henteu ngan ukur pilem sareng séri tapi musik ogé bisa kadéngé ku audio spasial ieu salami eta geus dirékam atawa diadaptasi kana format ieu. Audio spasial pencét katalog Apple Music dina Juni 2021 sareng ti saprak éta leuwih 70 juta lagu dirojong ku fitur.

Tulisan anu aya hubunganana:
Hans Zimmer muji audio spasial sanggeus kado ti Jony Ive

En hiji wawancara wakil presiden Apple Music and Beats, Silver Schusser, ngajamin yén leuwih ti satengah palanggan Apple Music ngamangpaatkeun audio spasial:

Urang ayeuna gaduh langkung ti satengah tina pangkalan palanggan Apple Music sadunya anu ngadangukeun audio spasial, sareng jumlah éta ngembang pisan, gancang pisan. Kami ngarepkeun jumlahna langkung luhur, tapi aranjeunna pasti ngaleuwihan ekspektasi urang.

Sami teu lumangsung kalawan Lossless atanapi lossless audio. Ieu mangrupikeun fitur sanés anu sayogi di Apple Music. Diwangun ku komprési audio lossless atawa Apple Lossless Audio Codec (ALAC). Codec pikeun ngahontal résolusi mimitian ti 16-bit/44,1 kHz (kualitas CD) nepi ka 24-bit/192 kHz.

Tulisan anu aya hubunganana:
HomePod parantos ngadukung Dolby Atmos sareng Apple Lossless, ieu kumaha éta diaktipkeun

Masalah sareng Loseless éta teu ngarojong sambungan Bluetooth. Maksudna, komprési maksimal sareng kualitas sora maksimal henteu tiasa dihontal ku AirPods atanapi Beats sareng peryogi. sambungan kabel ka headphone, panarima, spiker, atawa speaker diwangun-di alat. Éta pisan sababna naha tingkat pamakéan LosseLess teu jadi luhur, utamana alatan kanaékan pamakéan speaker Bluetooth, kaasup AirPods, di masarakat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.