Hirup poto-poto: iPhone 7 Plus mangrupikeun modél anu paling populér di jaman ayeuna

iPhone 7 Plus

Kamari lumangsung konperénsi di mana Apple ngumumkeun hasil kauangan kuartal fiskal kahijina taun ieu, anu tétéla langkung saé tibatan anu diarepkeun sacara umum. Leres pisan upami urang ngalakukeun perhitungan taunan urang tiasa ningali éta kirang iPhone parantos dijual tibatan taun kamari (215 vs 231 juta unit) sareng yén penjualan iPads teras teras turun mandang modél anu aya di pasar (13M vs. 16 juta taun ka tukang), tapi éta henteu lirén nempatkeun perusahaan California dina posisi anu déwasa. Penghasilan tina jasa (Apple Music, App Store, iTunes,…) teras-terasan tumuh sareng parantos berhasil ngajaga penjualan Mac.

Nanging, protagonis mutlak sadayana ieu nyaéta iPhone. Kamari hal anu parantos raos saprak diluncurkeunana modél anyar dina bulan Séptember dikonfirmasi: iPhone 7 Plus parantos janten modél "Plus" anu pangsaéna dugi ka ayeuna dina hal penjualan. Numutkeun ka Cook nyalira, bahkan aranjeunna henteu ngarepkeun panarimaan anu luar biasa ti mimiti, anu mangaruhan ranté produksi.

Saleresna, sakumaha seueur anu nunjukkeun saprak presentasi na, kaméra dobel modél ieu mangrupikeun alesan pikeun milih iPhone 7 Plus tibatan modél 4,7 inci. Nyaéta iPhone pangheulana nyandak kabisat nalika nyandak gambar nyanghareup ka rata-rata pangguna, hiji hal anu sigana konsumén hargana positip pisan nalika milih modél ieu.

Salah sahiji halangan utama anu dipendakan ku pangguna nalika milih hiji atanapi anu sanés masih diménsi, hal anu henteu dibantuan ku pigura anu aya di sakuriling layar iPhone, utamina kasohor dina modél Plus. Taun ayeuna Apple diperkirakeun ngirangan ukuran éta dina sisina, nambihan langkung seueur layar atanapi ngirangan ukuran umum alat. Sugan maka modél Plus pasti bakal leumpang nuju hégemoni.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Giovanni cenahna

    Kuring gaduh iPhone 7 sareng 7 plus sareng kamérana sami, hiji-hijina hal anu plus nyaéta zum langkung sakedik (tanpa kualitas anu langkung saé) sareng modél potrét anu ku kuring resep poto normal katingalna langkung saé. Teras lensa utama ngagaduhan hardware anu sami.

  2.   Ernesto cenahna

    Ukuran monster tina tambah ngajantenkeun seueur anu ngahambat nalika ngagaleuh