Lockinfo 8 Videoreview: Ningkatkeun Layar konci iPhone anjeun (Masanger)

Lockinfo-8

Upami aya tweak anu diénggalan taun ka taun, adaptasi sacara sampurna kana ios parobihan sareng ningkatkeun fitur-fiturna, éta pasti nyaéta Activator. Klasik Cydia yén nalika Apple ngumumkeun pusat béwara seueur nyerah pikeun maot, tapi teu aya anu tiasa janten jauh tina bebeneran. Pangembang na ayeuna ngembangkeun versi anyar pikeun ios 8 sareng parantos nyebarkeun Béta yén kami parantos diuji sareng kami nunjukkeun anjeun di handap ieu dina gambar sareng video pikeun ningali éta dina operasi.

Lockinfo-8-1

Urang tiasa nyarios yén Lockinfo 8 dasarna nyaéta nyaéta mawa pusat béwara ka layar konci ios 8, tapi éta henteu adil kusabab ngahijikeun deui seueur hal anu ngajantenkeun langkung saé tibatan éta. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, kalayan Lockinfo dipasang kami bakal gaduh sadayana widget kami dina layar konci, tanpa kedah nunjukkeun pusat béwara, tapi kami ogé bakal ngagaduhan widget nyalira, sapertos inpormasi cuaca, kontak favorit atanapi widget almenak . Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun nutup widget éta anu kami henteu nganggo pisan, yén urang tiasa muka ngan ukur mencét kana lulugu.

Lockinfo Lebetkeun halaman dina layar konci, ngageser ka katuhu sareng kénca urang tiasa ngalangkungan aranjeunna. Ka halaman bumi kalayan widget urang kedah nambihan halaman sareng bewara, anu tiasa urang bersihkeun "stroke" ku cara ngageser sareng ngaleupaskeun, sareng halaman ramalan cuaca, kalayan inpormasi anu lengkep. Urang ogé tiasa milih ngagunakeun wallpaper animasi anu nunjukkeun cuaca ayeuna.

Lockinfo-8-2

Konfigurasi Lockinfo dilakukeun dina dua tempat anu béda. Dina hiji sisi kami ngagaduhan setélan sistem anu tiasa kami ngarobih sababaraha detil, utamina penampilan tweak na. Tapi ogé ti pusat béja éta nyalira, di handapeun (dimana widgetna ngonpigurasi) kami bakal ngaksés ménu anu béda sareng anu muncul dina ios 8, kalayan widget tina aplikasi anu dipasang, widget Lockinfo, sareng dina unggal tampilan pilihan dina layar konci sareng dina ikon palang status.

Anjeun tiasa ningali sadayana ieu sareng seueur deui dina video ieu dimana anjeun bakal ningali tweak dina aksi. Pikeun masangna, anjeun ngan ukur kedah nambihan rémo pamekar di Cydia (http://apt.dba-tech.net/beta) sareng pasang Lockinfo 8. Émut yén éta ngan ukur Béta sareng éta masih gaduh bug, sanaos dina waktos kuring nyobian teu serius, ngan ukur sababaraha resum anu teu kaduga sareng sababaraha widget anu henteu ngamutahirkeun inpormasi na dina sababaraha waktos .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Review hébat! Kami salah sahiji anu ngalakukeun jailbreak khusus pikeun tiasa nganggo Lockinfo, sareng kuring parantos nganggo mangtaun-taun.

    Kuring parantos masang béta dina iPhone 6 Plus, sareng éta henteu jalan dina layar konci, henteu kontak atanapi naon waé anu nembongan. Kuring parantos ngonpigurasi pikeun ningali kontak karesep, almenak, sareng sajabana, tapi teu aya anu kaluar. Aya ideu masalahna?

    nuhun sateuacanna

    1.    Luis Padilla cenahna

      anjeun bakal gaduh sababaraha tweak anu teu cocog sabab kuring nyandak éta pasti dina tambihan. cobaan uninstall na pasang deui upami ningali éta tiasa dianggo pikeun anjeun. Sareng upami henteu, parios tweaks anu dipasang anu mangaruhan layar konci

      1.    Adrian Polledo Robles cenahna

        Ati-ati Antonio, aranjeunna «pikaresep» henteu «nembé» kontak 😀

  2.   Gorka cenahna

    Hai Luis, dina iPhone 5 sareng ios 7, kuring ngagaduhan LockInfo7 sareng ayeuna kuring hoyong LockInfo6 dina iPhone 8 sareng iOS 8. Sababaraha dinten kapengker kuring tés nambihan repo sareng masang béta, tapi kuring henteu tiasa dianggo sabab pas kuring ngalakukeun resin kuring nuliskeun mode aman. Kuring ningali yén éta ningkat sareng henteu masihan masalah. Tapi kuring hoyong naroskeun patarosan ti saprak kuring ningali yén anjeun nganggona teras-terasan. Upami ayeuna aya 3 jandéla dina LockScreen (Widget, bewara, inpormasi cuaca) nalika aya béwara, sapertos WhatsApp, sareng iPhone dikonci, kumaha jalanna ka layar konci? Naha éta jandéla béwara teras disumputkeun dina jandéla kadua? Kuring henteu weruh naha kuring ngajelaskeun diri XD

  3.   Luis Padilla cenahna

    Anjeun ngajelaskeun diri sampurna. Éta némbongan nalika anjeun teu gaduh tweak, nyaéta béja nyalira. Nalika anjeun muka konci éta bakal musna, sareng aya tilu halaman deui. Upami teu aya béja anu ditunda, halaman béwara ngaleungit sareng anjeun ngan ukur ngagaduhan widget sareng waktos.

  4.   Adrian Polledo Robles cenahna

    Abdi gaduh iPhone 6+ sareng sanés kontak atanapi widget cuaca tiasa leres.

  5.   Gorka cenahna

    Nuhun Luis. Tungtungna kuring parantos ngadorong diri sareng masang deui. Éta jalan pikeun kuring. Bahkan widget kontakS. Sareng kuring bahkan langkung jauh, kuring resep pisan PrioritasHub ngarobih sabab béja sumping dina modeu pribadi, ngan ukur ikon kalayan jumlah bewara anu nembongan, sareng nalika anjeun mencét ikon, anjeun tiasa ningali pesen na. Nya, kuring ogé parantos nga-pasang na, sareng dua tweaksna tiasa dianggo. Janten kuring tiasa gaduh naon anu kuring resep ngeunaan duanana> o /

  6.   Antonio cenahna

    Luis, kuring parantos masang Intelliscreen X, tapi kuring mencopot sateuacan masang lockinfo ... kuring yakin éta, kumaha waé ogé, éta anu jadi sumber masalah

  7.   Gorka cenahna

    Hai Antonio, pasti henteu, Kaamanan. Éta dua tweak anu lengkep ngarobih LockScreen. Sareng saur anjeun henteu tiasa ngajantenkeun aranjeunna dianggo dina waktos anu sami. Naon deui, kuring ngarasa anéh yén éta henteu ngaluarkeun deui anjeun atanapi kuring lebet Safemode.

  8.   Antonio cenahna

    Nya, kuring henteu terang kumaha cara na: Kuring parantos nga-uninstall Intelliscreen, kuring ngalakukeun resin, kuring masang Lockinfo, sareng éta henteu tiasa dianggo?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Coba balikan deui upami anjeun nampi. Sakumaha anu dicarioskeun ku Gorka, aranjeunna henteu nyabit-nyabit anu cocog sareng aranjeunna panginten ngahasilkeun konflik sareng aya résidu anu nyababkeun henteu dianggo pikeun anjeun. Kadang-kadang ngabalikan deui anjeun tiasa ngumbar.

  9.   Antonio cenahna

    Kuring parantos nga-restart na, ,uis, sareng éta henteu jalan. Kuring kedah install deui IOS 8.1.2 sareng jailbreak ulang 🙁

    Hatur nuhun pisan atoh

  10.   David cenahna

    Naon anu anjeun anggo dina pidéo pikeun terang status batréna, data internét, sareng inpormasi sistem anu sanés? Hatur nuhun

    1.    polpetyzf cenahna

      Hai David, widget na disebat Omnistat sareng kalebet sababaraha pilihan inpormasi sistem: Salam