Masalah ngecas Apple Watch bakal dibenerkeun dina watchOS 8.4

Apple Watch

Sababaraha dinten kapengker guys ti Cupertino kaget kami ku ngaluncurkeun versi RC tina sistem operasi anu bakal datang. iOS 15.3, iPadOS 15.3, watchOS 8.4, tvOS 15.3, sareng macOS Big Sur 11.6.3, vérsi anu paling dipikaresep bakal sumping dina bentuk vérsi ahir salami minggu ieu, dina waktos éta urang tiasa ngapdet alat urang supados tiasa gaduh sadaya perbaikan Cupertino. Versi anu dasarna bakal masihan kami perbaikan bug sapertos anu kami bawa ka anjeun ayeuna. watchOS 8.4 RC ngabenerkeun masalah ngecas anu dipidangkeun ku sababaraha Apple Watch. Tetep maca yén kami nyaritakeun sadayana rinci.

Tétéla masalah ieu ngan mangaruhan pamaké kalawan Apple Watch Series 7, aranjeunna ngalaman masalah saprak watchOS 8.3 kalawan carjer pihak-katilu, teu kalawan carjer Apple aslina, sanajan kalawan salah sahiji merek ... carjer mimiti ngecas otomatis. normal, tapi sanggeus sababaraha menit eta dieureunkeun digawé tur écés ditinggalkeun kami "dialungkeun". jeung masalah teu datang jeung Amazon has "mirah" chargers, Masalahna ogé sumping sareng pangecas luhur-tungtung sapertos na Belkin, sarta sababaraha malah kungsi masalah sareng dasar ngecas apal resmi. Masalah anu sigana mangrupikeun parangkat lunak tibatan pangecas anu kami anggo.

nu catetan ngaleupaskeun tina versi RC tina watchOS 8.4 ngumpulkeun éta watchOS 8.4 RC khususna ngalereskeun bug anu tiasa nyababkeun sababaraha pangecas Apple Watch henteu jalannyaeta, versi ieu bakal ngabenerkeun masalah ieu. Saatos peluncuran Calon Pelepasan versi watchOS ieu, urang kedah ati-ati kana minggu ieu saprak peluncuran ka masarakat tiasa caket. Versi kalawan sababaraha novelties tapi éta bakal mawa kami koreksi kana loba kasalahan nu loba anjeun ngalaporkeun ka kami. Sareng anjeun, Naha anjeun ngagaduhan masalah sareng pangecas Apple Watch anjeun? Kami maca anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    sumur, Kuring boga runtuyan 5 sarta kuring boga masalah anu sarua saprak kuring diropéa pikeun watchOS 8. Kuring miharep éta bakal direngsekeun ku update.

  2.   Raul cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan ieu guys, kuring parantos nyéépkeun waktos nganggo pangkalan pangecas 3-in-1 anu kuring mésér ti Amazon langkung ti sataun katukang sareng kuring badé ngalungkeun sareng ngagaleuh anu sanés.

bool (leres)