Microsoft ngaluncurkeun keyboard Bluetooth anu tiasa dilipat cocog sareng ios

dilipat-keyboard-ipad-microsoft-2

Upami jalma-jalma ti Redmond henteu cekap pikeun bakti diri pikeun ngembangna ékosistem aplikasi anu aranjeunna sayogi sayogis platform mobile, ios sareng Android ogé nyaéta ngahaturanan dirina pikeun desain sareng nyiptakeun asesoris pikeun jinis alat ieu.

Microsoft nembé ngaluarkeun keyboard universal sareng dilipat anyar anu tiasa dianggo sareng sadayana, leres-leres sadaya alat anu gaduh Bluetooth 4.0, anu ayeuna di pasar aya seueur. Dina Actualidad iPad, alat utama anu panggunaan kibor langkung umum, kami parantos ngadamel sababaraha ulasan ngeunaan kibor. Masing-masing sahijina mangrupikeun potongan padet anu henteu tiasa dilipet kanggo nyayogikeun langkung seueur rohangan dina ransel atanapi tas tangan urang.

keyboard-folding-ipad-microsoft

Di dieu Microsoft, anjeun nembé masihan spin kana ideu konvensional anu urang ngagaduhan tina keyboard portabel, Nyiptakeun alat anu ngalipet dua sareng urang tiasa nyimpenna dina sagala rohangan anu sayogi, kalayan boro-boro nyandak nanaon.

Kibor ieu ngagaduhan konci-tombolna supados tiasa diaksés pisan ku ramo urang, tanpa urang kedah ngagabung atanapi misahkeun ramo urang langkung ti biasana pikeun nyerat kalayan tangkas. Salaku tambahan, konci-koncina mangrupikeun jinis mékanis, kalayan pamekaran anu cekap pikeun mastikeun yén kami parantos mencét konci kalayan leres tanpa kedah ningali keyboard nalika urang ngetik pikeun mariksa yén urang leres ngalakukeunana.

Kibor ieu ukuran dompét (sakedik langkung ageung tibatan normal) anu ayeuna katingalina saé pisan. urang ngarepkeun éta Microsoft parantos mendakan keyboard anu sampurna sareng gampang diangkut Kusabab euweuh urusan kumaha saé jalma-jalma anu ayeuna aya di pasar, aranjeunna tetep sapotong padet anu peryogi rohangan anu kawilang lega pikeun salawasna nyandak éta sareng kami. Dina waktos ayeuna Microsoft henteu acan ngawartosan perkawis harga sareng kasadiaan aksésori anyar ieu, éta tiasa sakitar $ 80.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.