Microsoft Office pikeun iPadOS ayeuna ngadukung tulisan tangan gratis sareng Apple Pencil

Potlot

Microsoft nembé ngamutahirkeun suite aplikasi na Kantor pikeun iPad OS kalawan fungsi anyar nu sakabeh jalma pamaké aplikasi ieu anu nulis ti iPad geus ngantosan lila. Anjeun tungtungna tiasa ngalebetkeun téks tangan bébas sareng Apple Pencil dina aplikasi Office.

Undoubtedly a novelty nu bakal balik kacida alusna pikeun sakabéh jalma pamaké anu nulis dina iPads maranéhanana jeung Apple Pencil sareng kusabab sababaraha alesan (biasana kusabab kasaluyuan file) aranjeunna nganggo Microsoft Word, Excel atanapi PowerPoint pikeun damel.

Microsoft minggu ieu ngaluarkeun versi béta anyar tina aplikasi Office na pikeun iPad kalayan dukungan pikeun fitur tulisan leungeun-ka-téks Apple Pencil.Tulisan Tangan» (Nulis). Scribble ngamungkinkeun anjeun nyelapkeun sareng ngédit téks dina dokumén Word, presentasi PowerPoint, atanapi spreadsheet Excel nganggo Apple Pencil, sareng Apple Scribble ngarobih tulisan tangan bébas anjeun kana téks anu diketik, sapertos anjeun parantos nyerat.

Saatos ngaktipkeun fungsi "Tulisan Tangan" dina setélan tina Apple pensil, ayeuna anjeun tiasa nganggo ku cara ngetok tombol "Tulis dina Pensil" dina tab Draw dina versi 2.64 tina aplikasi Office pikeun iPadOS. Fitur éta ayeuna tiasa diuji ku anggota program Office Insider via TestFlight, sareng pembaruan éta sigana bakal dileupaskeun ka App Store pikeun sadaya pangguna dina minggu anu bakal datang.

Scribble ditambahkeun dina iPadOS 14 pikeun iPad naon waé anu ngadukung Apple Pencil atanapi generasi kadua. Daptar éta kalebet iPad Pro, iPad Air generasi ka-XNUMX sareng engké, iPad mini generasi ka-XNUMX sareng engké, sareng iPad generasi ka-XNUMX sareng engké.

Aplikasi Office ngahijikeun Microsoft sareng kecap, PowerPoint y Excel Éta dugi ka iPads dina bulan Pebruari 2021. Sareng sajajar sareng versi pikeun iPadOS, éta ogé sayogi pikeun ios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.