Microsoft pikeun ngaluncurkeun Cache, manajemén clipboard

cache

Microsoft sakali deui ngajantenkeun dunya aktip sélulér sareng waktos ayeuna éta nyandak ti na Garasi -pabrik aplikasi anjeun - hal anu énggal. Éta mangrupikeun manajer clipboard, anu disebat Cache sareng anu bakal sayogi pikeun sistem operasi ios sareng Mac dina waktos anu singget.

Operasi tina aplikasi ieu ngajantenkeun janten manajer clipboard anu canggih pisan. Éta ngamungkinkeun ngatur sadaya eusi anu disalin kana salah sahiji alat anu béda anu dikaitkeun kana aplikasi sahingga urang tiasa anggo engké, bahkan saatos sababaraha dinten, dina dokumén anu sami. Parantos aya aplikasi sanés dina pasaran sapertos Alfred, anu ngagambarkeun pentingna sareng kagunaan ageung tina jinis jasa ieu.

Sanaos teu acan aya tanggal anu parantos ditangtoskeun pikeun peluncuran Cache ku Microsoft, aranjeunna parantos ngantepkeun pangguna pikeun ngadaptar sareng netepkeun dina alat mana anu aranjeunna rencanakeun, dina mimiti, nganggo aplikasi ka hareup. Salaku tambahan, pentingna aplikasi ieu, sakumaha anu kami jelaskeun sateuacanna, nya éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun para pangguna ngatur kontén anu disalin kana clipboard, tapi aranjeunna ogé tiasa nganggo engké dibagi kana komputer atanapi alat anu sanés upami ngonpigurasi. Pangguna Cache . Mimitina, aplikasi bakal ngahemat sadayana dina alat anu teu aya anu dipasang deui, tapi tiasa ngonpigurasi pikeun ngabagikeunana ka komputer anu sanés, contona.

Salaku tambahan, utiliti sanés anu ditawarkeun ku aplikasi Microsoft énggal nyaéta panggunaan tibalik, nyaéta, mimitian ti eusi anu disalin dina clipboard sareng milarian terang ti halaman wéb atanapi dokuménna asalna. Sateuacanna, Microsoft parantos ngaleupaskeun aplikasi OneClip ngalangkungan Garage, anu mangrupikeun pangatur kertas sanés dina awan, tapi aplikasi énggal ieu janji bakal pisan ngajantenkeun konsép sareng nyayogikeun kagunaan anu langkung ageung dina alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Antonio cenahna

    Papan lapis

    1.    Alvaro Fuentes cenahna

      Gracias!

  2.   Pablo cenahna

    Baraya, kuring sok maca kumaha anjeun dikritik pikeun kekecapan dina tulisan, tapi anu leresna nyaéta dina waktos ieu, ku téknologi pikeun nyerat, nyerat nganggo seueur kasalahan anu hanjakal, naon anu lumangsung sareng proofreader? jelema anu digurat beureum? Hayu urang sadayana, maca catetan / tulisan kalayan salah ketik atanapi kasalahan anu awon, éta nyandak tina pamor karya anu anjeun lakukeun.

    Pelukan sareng aranjeunna peryogi leres atanapi leres pikeun ningkatkeun waktos éta

    Éta asik! Sareng kuring ngahaturkeun nuhun kana padamelanana

    Salam ti Argentina

    1.    Alvaro Fuentes cenahna

      Hai, Pablo. Naha anjeun ningali salah éjahan dina tulisan ieu?

  3.   Pablo cenahna

    Halo Alvaro! Gancang dina judulna nyebatkeun PORTAPAPALES
    salam!