Microsoft hoyong ngaluncurkeun Permukaan murah anyar pikeun bersaing sareng iPad 349 €

Microsoft Surface Pro

Kami parantos ngawartosan anjeun sababaraha minggu ka pengker ngeunaan panarimaan anu saé iPad anyar, sareng éta Apple parantos nempatkeun sadaya daging dina ciduh nyobian ngatasi penjualan iPads anu kapengker, jualan éta henteu lirén ngembang tapi dina kuartal kahiji 2018 ieu aranjeunna balik deui kana angka penjualan catetan lami.

Leres, urang ayeuna gaduh IPad lumayan murah sareng éta sanaos harga na biaya murah henteu nyimpang kana téknologi, iPad anyar ieu ti 349 € éta bahkan cocog sareng Apple Pencil, singgetna: alat anu sampurna pikeun saha waé anu henteu peryogi komputer konvensional dina kahirupan sadidinten sareng hoyong alat anu gancang-gancang dibabawa. Panarimaan anu saé saé malah pesaing resep Microsoft ngagaduhan pipikiran pikeun nyalin strategi Apple ieu. Sareng éta peringatan parantos diaktipkeun sateuacan dimungkinkeun peluncuran Microsoft Surface murah. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana detil ngeunaan rilis hareup ieu.

Warta éta nembe dipasihkeun ku jalma-jalma ti Bloomberg (koran anu diaku kalayan cekap sumber dina dunya téknologi), sareng numutkeun aranjeunna Microsoft bakal diluncurkeun dina pertengahan taun ieu 2018 a Permukaan dibanderol mirip sareng iPad anyar (antara 350-400 €). Permukaan anyar anu ngagaduhan 10 inci, ujungna dibuleudkeun, Palabuhan USB-C, sareng éta bakal beuratna a 20% kirang ti baraya na anu langkung ageung, Surface Pro. Tangtosna, Surface ieu bakal ngagaduhan otonomi kirang tapi bakal terus dipasang prosesor merek Intel.

Leres, kami langkung ti iPad, tapi tanpa diragukeun ieu mangrupikeun warta anu saé saprak Éta pasti aya konci anu ngaktipkeun pasar tablet deui, Kuring pikir ieu bakal tungtungna jadi masa depan sareng sanaos kamekaran langkung laun, hijrah ka alat sapertos iPad atanapi Surface bakal tungtungna janten kanyataan. Urang bakal ningali kumaha pasar téknologi mekar, bulan-bulan hébat ngantosan kami ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Alberto Guerrero cenahna

    Sigana mah saé pisan pikeun kuring, kaleresan kuring parantos nyobian sababaraha Surfaces sareng kuring resep kaaget sareng kaaslianana, kuring pohara kagum kalayan performa aranjeunna.