Microsoft ngaluncurkeun iklan sanés anu ngritik MacBook sareng layar non-touch na

pengumuman microsoft-vs-macbook-air

Sigana mah kuring parantos parantos mairan sababaraha kali sareng anjeun tiasa satuju sareng kuring atanapi henteu, tapi salah sahiji hal anu saé anu gaduh perusahaan anu kalapas mangrupikeun perjuangan perusahaan pikeun ngaluncurkeun produk anu langkung saé. Salila langkung ti sataun, Microsoft parantos ngaluncurkeun serangkaian pengumuman di mana éta ngébréhkeun kautamaan Surface Pro 4 dibandingkeun sareng MacBook Air, MacBook Pro sareng iPad Pro 12,9 inci, tanpa mopohokeun anu has, sareng kadang-kadang keuheul ngabandingkeun antara OS X sareng Windows 10. Microsoft sigana parantos jelas: Surface Pro 4 langkung saé tibatan ampir sadaya rentang komputer Apple sareng tablet.

Pengumuman anyar anu judulna Get the Surface Pro, perusahaan fokus kana kamungkinan tiasa nyerat atanapi corétan dina layar Surface Pro 4 berkat Stylus anu kalebet nalika ngagaleuh. Ngagunakeun lagu téma anu sami kalayan anjeunna masihan ulasan anu saé pikeun MacBook Air, urang tiasa nguping "upami anjeun nyobian nyerat dina rencana Mac lami, bédana tiasa ditingali. Éta henteu tiasa dianggo », urang tiasa jelas ningali kumaha Layar MacBook henteu didesain pikeun tiasa berinteraksi sareng ramo, langkung-langkung ku sténus.

Salaku tambahan urang ogé tiasa niténan kumaha sorotna kamampuan ngaleupaskeun keyboard sapinuhna tina Surface Pro 4 (dijual nyalira, kedahna nyarios), hal anu urang teu tiasa ngalakukeun sareng alat naon waé dina kisaran MacBook. Microsoft ngaluncurkeun kisaran Surface salaku hibrid tablet-laptop, sareng kami henteu tiasa ngabandingkeun éta sareng iPad Pro, kusabab béda antara sistem operasi seluler sareng desktop. Sabalikna, urang tiasa ngabandingkeun éta sareng MacBook atanapi MacBook Air dina hal kinerja sabab Apple ayeuna henteu ngagaduhan alat anu sami dina pasaran dina hal fungsionalitasna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.