Microsoft nyanyi lagu Natal ka Apple

 

Microsoft-Toko

Sababaraha dinten saatos peluncuran iklan liburan Apple anu dibéntangan ku Stevie Wonder sareng Andra Day, Microsoft nembé ngaluncurkeun iklan Natal na, dibéntangan ku padamel toko anyar éta anu ti Redmond parantos dibuka sababaraha minggu ka pengker di Fifth Avenue di New York, caket Apple Store mitis anu aya di jalan anu sami sareng anu ngagaduhan kubus kaca di daérah aksés.

Sakumaha urang tiasa tingali dina pidéo anu kami nunjukkeun ieu di handap, karyawan toko Microsoft di Fifth Avenue aranjeunna ngadeukeutan toko Apple anu ikon perenahna di jalan anu sami pikeun nyebarkeun pesen perdamaian, khas lagu Natal.

Numutkeun ka agénsi AdAge, pengumuman éta kacatet dina 16 Nopémber sareng sanés ngan ukur padamel toko Microsoft anu anyar diintervensi, tapi aranjeunna sumping ti sababaraha toko di panjuru negeri. Babarengan karyawan toko, Microsoft nampilkeun paduan suara barudak lokal nyanyi "Let There Be Peace On Earth" di payuneun Apple Store.

Sakumaha dilaporkeun ku Kathleen Hall, wakil presiden Microsoft tina iklan global, budak lalaki Redmond kedah ngalamar teguh di Cupertino pikeun idin nepi ka bisa ngarékam lagu di alun-alun tempat panto panto toko aya. Apple terang yén Microsoft hoyong ngarekam di alun-alun tapi aranjeunna henteu terang perkawis éta.

Dina iklan éta urang tiasa ningali kumaha nalika pagawé Microsoft nyanyi, karyawan Apple angkat ka jalan-jalan pikeun ningali naon anu kajadian. Nalika lagu réngséKaryawan duanana toko ngariung ninggalkeun persaingan anu nyanghareupan aranjeunna dina usum Natal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Mimitina kuring nuliskeun tulisan éta ku kabodoan tapi, ningali hasilna, ngan ukur nyarios yén éta saé. Cukup conto.

    Bakal langkung saé upami sanés ngan ukur dina tanggal ieu. Sakuduna salawasna, tapi hé, di dunya ieu, sigana sadayana artos artos ...

    Ngérakeun ...

  2.   Juan Colilla cenahna

    Éndah, bravo ka Microsoft pikeun kampanye éta 😀

  3.   Mafafo cenahna

    Cinta murni, MS sanés sapertos baheula.