Mike Huang ngatur pikeun port Android L dina iPhone 5s

Kuring pikir seueur pembaca urang bakal Pangguna iPhone sareng aranjeunna ogé bakal terang atanapi bahkan nganggo sistem operasi Android. Bener nya éta duanana henteu aya hubunganana ampir dina sagala rupa, sanaos seueur anu bénten-bénten dina dua pihak negeskeun ngabandingkeunana. Anu jelas nyaéta yén di dunya Apple urang moal tiasa némbak nganggo Android, sahenteuna lolobana urang fana. Kanyataan ningali iPhone sareng sistem operasi Google ampir mangrupikeun odyssey anu janten berita. Sareng éta anu urang carioskeun ayeuna.

Dina hal ieu, video anu anjeun tiasa tingali dina nangkep luhurna nyaéta ti pangguna Mike Huang anu parantos kahontal saatos prosés kompléks pikeun ngajantenkeun iPhone 5s anjeun ngagulung sareng vérsi Android L pangénggalna. Nyaho yén di hiji sisi Apple ngagaduhan sistem anu teuing ditutup pikeun ngalaksanakeun ieu, sareng di sisi anu sanésna Android L henteu acan janten kanyataan resmi, éta sigana kamungkinan naon anu dihontal ku hacker henteu sah. Tapi teu paduli, éta jelas yén pangaweruh ngajadikeun sanajan aturan paling katutup tiasa dilanggar.

Langkung ti berita nyalira, kuring resep ningali pidéo ieu sareng éta umumna kajantenan salaku anékdot. Anekdot anu mana waé masihan seueur pamikiran sareng nunjukkeun yén dina kanyataanana konfrontasi brutal anu seueur perusahaan anggo dina iklanna, sareng serangan ti hiji sisi atanapi anu sanés pikeun janten persaingan, henteu sakumaha lega sakumaha panginten . Sanaos aranjeunna seueur ngaos, sareng masihan jalma nyarios, aya ogé sudut pandang sanésna ningali hal-hal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   endah pisan cenahna

    Abdi hoyong anjeun ngajelaskeun paragraf panungtung anu langkung saé pikeun kuring, punten Cristina, atanapi masihan sahenteuna jawaban kuring

  2.   Hick cenahna

    Éta mangrupikeun 5s ti Tionghoa tampilan klon dina kaméra tukang ....

  3.   1111 cenahna

    Saha anu nyobaan nipu yén sanés Android L tétéla éta mangrupikeun versi Jelly Bean aranjeunna ngan saukur ngarobih palang navigasi, browser anu aranjeunna anggo tina Android 4.4 diganti ku Chrome sareng dina sawangan palang navigasi transparan. Sareng luhurna bahkan Android L henteu acan sanggup port ka Android sanés ayeuna janten iPhone? ogé kuring satuju sareng koméntar di luhur ieu mangrupikeun klon kalayan versi Jelly bean atanapi ICS

  4.   Nacho cenahna

    Henteu leres yén dina 5s iPhone éta aranjeunna parantos tiasa ngajalankeun Android, éta henteu leres. Anu parantos aranjeunna kahontal nyaéta ngajalankeun Android L dina sérpér jauh anu diaksés ku iPhone (sababna prestasina goréng pisan) sareng nunjukkeun kaluaranana dina layar saolah-olah éta smartphone Android.

    Upami aranjeunna kedah ngadamel sababaraha modifikasi anu pikaresepeun pikeun kéngingkeun iPhone pikeun nyandak interaksi pangguna sareng urutan éta diinterpretasi leres dina mesin jauh, tapi singgetna, aya trik sareng éta jauh tina «iPhone kalayan android dipasang ».

    Pikeun masihan conto sakumaha mungkin, siga urang masang klien VNC dina komputer urang sareng kami nyarios yén kami parantos tiasa nga-instal OS X atanapi Windows dina iPhone, éta priori sigana mah tapi kanyataanana éta mesin kadua anu ngajalankeun éta.

    Sareng leres, éta mangrupikeun iPhone 5s sareng éta Android L, éta mangrupikeun hiji-hijina hal anu leres dina sadaya ieu.

  5.   yjhddfh cenahna

    kabeh barangna jarami jarami sareng jarami deui ...

    1.    yjhddfh cenahna

      naon deui, kuring leres-leres nyarankeun ngalangkungan tulisan sareng maca nacho.

  6.   manya cenahna

    Wah! Naon tulisan anu goréng, aranjeunna kedah langkung saé sateuacan nyebarkeun anu sapertos kitu, dina pidéo éta iPhone diklon ku Android jelly bean sacara jelas, ogé yén versi béta Android henteu ngagaduhan penampilan sapertos kitu

  7.   Ysaí Torres cenahna

    Dina pendapat abdi, supados gaduh vérsi Android dina iPhone nalika kuring ngagaduhan salah sahiji OS anu pangsaéna di dunya (upami sanés anu pangsaéna) kuring henteu ningali kasus anu pondok, éta mangrupikeun pendapat kuring, éta salah pikeun henteu .