Mobil Apple aya sareng ieu sadayana tés anu urang ayeuna

mobil apel

El Titan Proyék éta beuki kuat beuki kuat. Kami émut yén ieu kumaha anu dibaptis sacara internal mobil Apple jalan. Gosipna ucul dina jaringan jaringan sababaraha bulan ka pengker sareng seueur anu nolak nampi kamungkinan Apple ngembangkeun kandaraan nyalira. Nanging, aya bukti anu ningkat yén proyék aya sareng yén éta dina tahap pamekaran anu langkung maju.

Pikeun aranjeunna anu masih rada teu percanten, kami parantos marios sadaya bukti yén Proyék Titan aya. Salaku conto, salami taun kamari Apple ngagaduhan nyewa rupa-rupa ahli industri otomotif sareng parantos bocor yén perusahaan parantos ngamimitian nguji kendaraanna dina sababaraha fasilitas rusiah di San Fransisco. Mangrupikeun masalah waktos sateuacan urang tiasa ningali ieu Titan Project di Bina Marga CaliforniaKusabab kitu, Apple moal tiasa nyéépkeun kejutan dugi ka réngsé.

Urang terang yén kendaraanna bakal ngagaduhan modeu autopilot, janten teu aya supir anu kedah di roda. Sapertos dina kasus Google, Apple kedah kéngingkeun ijin khusus pikeun ngoperasikeun jinis wahana ieu di jalan raya California sareng éta nalika urang tiasa ningali mobil perusahaan anu parantos dikerjakeun. Upami Apple hoyong ngaluncurkeun kendaraan tanpa supir, éta mimitina kedah nyobian di jalan umum kalayan ijin anu aya hubunganana.

Perusahaan parantos ngamimitian ngolah idin. Numutkeun kana koran «nu Guardian«, Sareng sakumaha anu kami kumpul di Berita IPhone minggu ayeuna, perwakilan luhur Apple parantos pendak sareng DMV (California Department of Vehicles) pikeun ngabahas masalah éta. Kami terang rapat ieu lumangsung dina bulan kamari, tapi juru bicara DMV nolak masihan koméntar kana masalah naon anu anjeun diskusikeun sareng Apple salami rapat.

Sadayana nunjukkeun yén moal lami deui urang bakal tiasa ningali "Apple Car" umum. Tanggal peluncuran anu disetél sacara internal ku Apple nyaéta taun 2020. Sareng tong hilap petunjuk hébat anu dipasihkeun ku Jonathan Ive ka urang kapungkur, nunjukkeun rasa hanjakalna anu hébat dina industri otomotif sareng kumaha desain kendaraan bieu parantos bénten-bénten dina dasawarsa terakhir.

Naha anjeun masih mikir yén Project Titan sanés kanyataan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.