Modél Volkswagen 2016 bakal nganggo CarPlay

ios9-carplay

Sadayana usaha gampang pikeun CarPlay dina bentang mobil, éta ngagaduhan persetujuan ti mérek ageung sareng dukungan ti konsumen. Nanging, ku jalanna waktos, sumanget laun ngaleutikan sareng parantos seueur perusahaan anu sanaos nunjukkeun dukungan awalna parantos mundur. Di sisi anu sanésna, sigana waktos anu poék ieu pikeun CarPlay badé tamat, sareng éta pisan Grup VAG, langkung khusus pikeun sektor Volkwagen, parantos mutuskeun kalebet CarPlay dina dua modél 2016 na.

Pembalikan Toyota pikeun ngadukung CarPlay mangrupikeun kendi tina cai tiis pikeun anu di Cupertino, utamina kusabab seueur kendaraan di pasar anu hartosna. Saprak harita ngan Cadillac sareng Honda anu sacara resmi negeskeun kolaborasi na sareng CarPlay dugi ka ayeuna, nalika Volkswagen ogé mutuskeun yén layar kendaraanna bakal nembongkeun sistem operasi multimédia pikeun mobil Apple, langkung khusus di modél Golf Sunda sareng Tiguan édisi 2016. 

CarPlay bakal sapinuhna kalebetkeun sareng MIB-II, anu mangrupikeun sistem multimédia Volkswagen, janten anjeun tiasa ngalih antara sistem parangkat lunak anu béda-béda sesuai sareng karesep anjeun, tanpa hilap Car Net, anu mangrupikeun jasa aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun milarian kendaraan tina, dugi ka ngonci jauh kendaraan. Mobil Net hargana 200 euro per taun, genep bulan sidang mimiti gratis. Nanging, henteu diperyogikeun ngontrak Car Net pikeun nganggo Car Play sareng MIB-II babarengan, janten ngagentos pikeun pangguna kahareup.

Modél dasar bakal nampilkeun layar toél résistif sareng résolusi 400 × 240 (rada goréng boh sistem toél sareng résolusiana ...) sareng tanpa kamungkinan masang CarPlay. Éta bakal janten layar sentuh kapasitif tambahan 6,5 inci anu bakal kalebet kamungkinan tos masang CarPlay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.