Modeu hemat batré ios 9 ogé ngirangan kinerja iPhone

Mode Hemat Batre ios 9

Salah sahiji fitur bintang dina ios 9 nyaéta na modeu hemat batré énggal, hal anu bakal ngamungkinkeun urang ningkatkeun otonomi iPhone dugi ka tilu jam kalayan biaya ngorbankeun ciri-ciri telepon anu tangtu.

Sing saha anu parantos nyobian uji béta, parantos tiasa mastikeun yén salian ti ngirangan fungsionalitas sistem, chipset Apple anu aya dina unggal iPhone ogé bakal ngalaman réduksi kinerja, lumpat katémbong langkung laun.

Pikeun ngagaduhan data anu langkung jelas ngeunaan poko ieu, iPhone 6 sareng iPhone 5s parantos ngalaman tés kinerja nganggo aplikasi Geekbench. Hasil anu diala henteu kéngingkeun mamang sareng, mang, turunna performa jelas dina kadua terminal. Urang nyarioskeun perkawis terminal bakal ngajalankeun sakitar 60% langkung laun sareng éta bakal diperhatoskeun tapi éta harga pikeun mayar manjangan batré iPhone kami.

Kami ngingetan yén modeu hemat batréna tiasa diaktipkeun sacara manual tina menu Setélan ios 9 sanaos sacara standar, sistem bakal ngundang urang pikeun ngaktipkeunana nalika peringatan yén urang gaduh 20% sareng 10% sisan otonomi.

Kuring ngakuan éta Modeu hemat batré ios 9 mangrupikeun genah tambihan ageung pisan. Tungtungna datang sacara otomatis nerapkeun sadayana tips pikeun ngahémat batré yén kami parantos ngalamar salami mangtaun-taun.

Mudah-mudahan rumor anu nunjukkeun iPhone 6s anu langkung kentel ogé ngabantosan Apple pikeun ngasupkeun batré kapasitas anu langkung ageung sareng ayeuna, otonomi terus jadi titik paling kritis pikeun mobile apel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego Barrera Guzman cenahna

    Anu jelas: v

  2.   Kikin Urquieta cenahna

    Tangtuna, kusabab lirén ngalakukeun sababaraha prosés pikeun ngahémat langkung seueur

  3.   Anti Padamelan cenahna

    Logis kinerja bakal dikirangan. Upami anjeun hoyong kakuatan anu langkung seueur ku pangeluaran énergi anu kirang, pangirangan nanométer dina leyuran.

  4.   Miguel cenahna

    Kuring gaduh béta 2, nyebatkeun yén batréna langkung lami, tibatan nganggo ios 8.3 sareng upami kuring ngaktipkeun modeu hemat langkung seueur, sareng kinerja dina pamakean normal terminal henteu katingali pisan. Kalaksanakeun kalayan saé pisan, henteu nyobian aplikasi anu beurat pisan, leres

  5.   Carlos cenahna

    Batréna langkung lami pikeun kuring ogé

  6.   Sergio cenahna

    Naon anu seuri telepon 800 Dlls urang kedah ngirangan kana kecepatan Iphone4 sahingga batréna awét. Ibarat gaduh Ferrari sareng mareuman 2 piston supados teu nyéépkeun gas hahahaha

  7.   Parallax Arthur cenahna

    Bahkan dina android anu atra

  8.   Daniel Henriquez cenahna

    Jelas éta moal jalan sapinuhna upami alesan éta hemat énergi sabab éta lirén ngalakukeun sababaraha prosés anu teu perlu

  9.   Ta Juan-ta cenahna

    Saé pisan, anu goréng nyaéta upami kuring aktipkeun, kuring henteu nampi béwara WhatsApp