Mode hemat batré watchOS 9 tiasa sumping sareng Apple Watch Series 8

watchOS 9 ngabalukarkeun diantara urang dina bentuk béta sababaraha minggu. Apple geus mutuskeun pikeun investasi waktu dina ngamekarkeun parabot mangpaat pikeun pamaké dina update anyar ieu. Diantara pilihan éta nyaéta precision anu langkung ageung nalika ngitung umur batre ngalangkungan kalibrasi ulang dina Apple Watch Series 4 sareng 5, anu ditambah kana pilihan anu parantos aya dina Series 6 sareng 7. Tétéla, mode hemat batré disumputkeun dina kode watchOS 9 sami sareng anu sayogi dina ios sareng iPadOS éta Éta tiasa sumping sareng Apple Watch Series 8 sareng éta bakal janten fungsi ekslusif dina tingkat hardware.

modeu hemat batré watchOS 9 bakal diwatesan ku hardware

Gosip nunjukkeun sateuacan WWDC22 kana watchOS 9 anu langkung éfisién. Integrasi tina mode hemat batré anyar. Modeu ieu sami sareng anu aya dina ios sareng iPadOS, alat pikeun ngawatesan pilihan sistem operasi, ngajamin usability fungsi dasar bari ngajaga batré maksimal.

Inget yen mode hemat batré poténsi ieu kudu dibédakeun tina mode kakuatan low. Modeu terakhir ieu diaktipkeun nalika jam tangan turun di handap 10% batré ngajamin yén jam bakal pencét jam, tapi sesa pilihan ditumpurkeun, euweuh aksés ka sagala pilihan patali watchOS saluareun waktu.

Tulisan anu aya hubunganana:
watchOS 9 ngenalkeun kalibrasi batré pikeun Apple Watch Series 4 sareng 5

Najan kitu, Apple henteu ngalebetkeun modeu ngirit batré dina béta awal watchOS 9. Ayeuna analis gurman mastikeun yén modeu nyimpen bakal sumping sareng Apple Watch Series 8. Ku alatan éta, éta bakal jadi pilihan ekslusif di tingkat hardware, ninggalkeun sesa model balik, ngan nyésakeun arloji anyar nu bakal muncul dina bulan datang cocog sareng mode ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.