Movistar + diperbarui sareng ayeuna ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pangguna sareng ngarékam eusi

Movistar ngagaduhan tawaran audiovisual pangageungna anu urang tiasa gaduh ayeuna di Spanyol, sareng éta ngahijikeun eusi anu pangsaéna ti firma sapertos HBO, FOX, maén bal sareng seueur deui ... Nanging, sakumaha sering kajadian dina waktos-waktos ieu, Movistar ngagaduhan aplikasi anu nyeri sirah nyata pikeun pangguna na. Sababaraha bulan terakhir ieu nyandak bewara langkung ti biasana sareng nawiskeun kamampuan anu teu kahartos éta henteu dugi ka ayeuna. Saluareun desain, ieu tiasa janten update paling relevan pikeun Movistar + dugi ka ayeuna. Ayeuna Movistar + ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun akun pangguna anu béda sareng katingalina langkung siga Netflix, tapi sanés hiji-hijina novelty.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadaya trik anu kalebet Safari dina ios 13 [VIDEO]

Anjeun kedah angkat ka iOS App Store sareng ningali yén aplikasi na ngagaduhan kirang ti dua bintang peringkat, sareng jujur ​​éta musibah, éta henteu ngijinkeun pikeun ngaluncurkeun perkenalan séri, sistem hemat gagal, éta henteu kajadian sacara otomatis bab sareng pamuter ngonci langkung ti teras-terasan. Nanging, Unggal-unggal aranjeunna langkung nekenkeun pembaruan sareng ieu contona nyandak berita yén urang ulah sono, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji keluhan pangguna anu justru henteu tiasa ngabedakeun kontén anu ditingali di bumi anu sami, keluhan ieu parantos réngsé:

  • Anjeun tiasa ngadamel rékaman jauh tina kontén langsung tina App, upami anjeun mencét "Record" anjeun tiasa ngaksés rékaman éta iraha waé sareng anu anjeun pikahoyong.
  • 7 dinten terakhir nyimpen sadaya eusi saluran televisi anu kalebet, sareng anjeun ayeuna tiasa ngaksés program kamari atanapi berita énjing tina iPhone anjeun tanpa aya masalah deui.
  • Anjeun tiasa nyiptakeun opat propil anu béda tina ios sahingga saran sareng bab anu disimpen saluyu sareng pangguna unik anjeun, janten anjeun moal sono nanaon.

Sareng ieu dasarna warta anu kalebet dina versi 6.1.1 tina aplikasi dina ios App Store, sanaos masih seueur anu kedah ditingkatkeun.

MOVISTAR + (Tautan AppStore)
MOVISTAR +bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.