Multitasking layar ganda sareng iPad Pro kalayan datangna ios 9

ios-9

Pabrik gosip teras diasah nalika acara publik Apple caket, sareng éta henteu janten kirang ti dua minggu sateuacan WWDC 15, anu diarepkeun bakal ngaluncurkeun iOS 9 sareng Apple TV anyar anu cukup diperbaharui. Nanging, sigana unsur anyar parantos ditambihan kana statistik kami, IPad Pro sumping sareng kamungkinan nganggo akun pangguna anu béda dina alat anu sami sareng kode ogé ngungkabkeun yén iPad bakal ngagaduhan kamungkinan damel di windows anu sanés., pikeun ngabagi layar, anu sakitar mangrupikeun multitasking anu nyata sareng instan.

Apple dikabarkan parantos ngarencanakeun ngalebetkeun multitasking layar pamisah dina iPad disarengan ios 8, tapi katingalina yén sistemna henteu nunjukkeun cekap jaminan sareng stabilitas operasional pikeun ngasupkeunana dina alat, janten diputuskeun pikeun nyaring sakedik deui. Kodeu pikeun nampilkeun sistem anu santun. Hiji cara ngalaksanakeun Apple anu akhir-akhir ieu urang henteu ningali teuing.

Apple bakal nunjukkeun fungsi damel layar pamisah dina ios 15 dina WWDC 9 salajengna, tapi kanggo ayeuna ngan ukur pikeun iPads, sanaos dina alat sapertos iPhone 5S éta bakal raoseun sareng dina iPhone 6 panginten henteu kapaké teuing, urang kedah émut yén layar iPhone 6 Plus bakal ngijinkeun éta tanpa masalah. Layar anu dibagi ieu bakal ditingalikeun sesuai sareng kabutuhan unggal aplikasi antara 1/2 layar sareng 2/3 na, henteu kéngingkeun ukuran anu cocog sareng diri sorangan. Nalika ngabagi layar, ukuranana bakal ditugaskeun numutkeun aplikasi, urang tiasa ngartos yén Twitter contona bakal nempatan 1/3 layar, sedengkeun YouTube bakal nempatan 2/3, pikeun masihan conto praktis. Nanging, hiji gambar langkung saé tibatan sarébu kecap sareng di handap ieu urang nyéépkeun conto kumaha kaayaanna, dumasar kana konsép anu diciptakeun pikeun ios 8.

ios9-multitasking

Informan ngingetkeun yén fitur ieu parantos badé sumping dina betas munggaran ios 9 tapi éta tiasa nyéred sababaraha ketidakstabilan. Nanging, urang kedah nyarios perkawis iPad Pro, anu pakuat pisan sareng fitur ieu ogé bakal ngajantenkeun kejutan deui, urang tiasa lebet kana sababaraha akun anu béda dina iPad Pro kami, ngajantenkeun alat anu biasa sareng pribadi kalayan sakedik watesan, nanging, numutkeun analisis kode internal tina versi ios pikeun iPad Pro nunjukkeun yén sajauh ieu mangrupikeun versi saderhana pikeun ios pikeun iPad ngan ukur langkung ageungKu alatan éta, Apple kedah kerja keras upami éta hoyong ngajantenkeunana janten alat anu kreatif tibatan anu janten pangguna, sapertos ayeuna. Di sisi anu sanésna, Apple ngémutan ngararancang deui sababaraha aspék konci ios sapertos pusat béwara sareng fitur dasar pikeun ngajantenkeun iPad Pro langkung fungsional.

Kami arepkeun yén vérsi anyar pikeun iPad "langkung lami" disertakeun sareng koneksi éksternal sapertos USB atanapi USB-C ti Apple, anu bakal ngakibatkeun seueur asesorisna.

Balik deui kana anu urang paduli, sigana rumor ngeunaan kanyataan yén Apple bakal fokus kana stabilitas sareng kinerja sareng ios 9 nyingkirkeun inovasi pikeun nawiskeun pangalaman pangguna anu optimal sareng perfeksionis, kumaha éta bakal ngalaman paningkatan sakedik dina Peta sareng ngagaduhan font anyar. Unggal waktos WWDC langkung caket sareng urang moal kaleungitan detil na.

Kamungkinan ieu anu urang perhatoskeun pikeun Apple fokus dina ngaoptimalkeun ios kalayan diluncurkeun ios 9 ditampi ku seueur pangguna, anu kabebanan ku peluncuran konstan anu pinuh ku berita sareng bug anu aya, alat, kasampurnaan sareng optimalisasi sapertos anu sateuacan ciri na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chelito gonzales cenahna

    Naha éta bakal sumping pikeun iPhone 5?

    1.    Edwin V. Arache cenahna

      Leres, tapi éta bakal sapertos ios 7 dina 4 sareng ios 8 dina 4an, henteu cairan pisan.

  2.   Nicolas Nieto Martinez cenahna

    Mudah-mudahan IOS 9 tiasa dianggo dina Iphone 5 ...

  3.   Anti Padamelan cenahna

    Dina kecap sanésna, Apple NGOPÉKEUN BADLY hal anu parantos dilakukeun ku Samsung ti saprak 2012, dimana JIKA UKURAN Kustomisasi tina layar pamisah diidinan, éta ogé ngadukung aplikasi SCREEN FLOATING sareng dukungan appa anu teu terbatas sacara leres dina waktos anu sami.

    Diomongkeun sacara serius sareng tanpa fanatisme: Multi-tugas dina ios sareng Android dina waktos alit. Sanaos Samsung rada payuneun Apple, éta masih dugi ka aplikasi anu tangtu.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      A pelesir ningali deui.

      Éta ngahibur kuring, sabab kuring terang yén upami anjeun masihan koméntar éta sabab tulisan na saé sareng nyiptakeun kontropérsi.

      Sakali deui, hatur nuhun pikeun maca kami sareng tiasa ngahirupkeun soré kalayan koméntar konstruktif klasik anjeun.

      1.    Pablo Aparicio cenahna

        Pikaseurieun anjeun mairan ngeunaan éta. Sakanyaho kuring, Apple parantos ngagaduhan multi-window pikeun ... http://es.wikipedia.org/wiki/Mac_OS Samsung henteu acan mendakan nanaon. Éta henteu ngagaduhan sistem nyalira ...

  4.   Virginia Salvatori cenahna

    Moal éta sumping pikeun iPhone 4s?

  5.   Ronal Tex Espinoza Gil cenahna

    Layar anu leutik pisan bakal gampang pikeun ditambah

  6.   Anti Padamelan cenahna

    Kuring henteu terang naha koméntar Miguel Hernández nyaéta sindir atanapi ngan ukur ramah. Upami nyindiran, éta goréng pisan. Upami éta ramah, kuring sieun nyebatkeun yén kawajiban sanés mangrupikeun salah sahiji titik sumber anjeun.

    1.    whosecrespo cenahna

      Kocapkeun enya juara, Samsung nyiptakeun multi-jandela sareng sapu.

      Kuring gaduh telepon Android sareng henteu sono teuing ka iPhone lami, tapi unggal-unggal nganggo tablet Android henteu tiasa teu sono ka iPad kuring. Sakumaha fitur sapertos multi-jandéla anu lasut, kanyataanna nyaéta katalog aplikasi pikeun iPad jarakna sababaraha taun jauh tina katalog aplikasi anu dirancang sareng henteu nyalametkeun pikeun tablet Android.

      1.    Xavier cenahna

        Antosan anti Padamelan, kuring ngaraos parah, sareng bari anjeun bakal ngambeu ... .. anjeun ogé tiasa masihan koméntar ngeunaan hal ieu, jelas konstruktif, kuring ngarepkeun henteu kirang. Ku jalan kitu, kuring resep sindiran, pastina sanés anjeun, sabab éta ngajantenkeun anjeun pikaseurieun.

  7.   Anti Padamelan cenahna

    whosecrespo sareng Pablo Aparicio Dupi anjeun ngawartosan dimana kuring nyarios yén Samsung mendakan multitasking? Henteu, antosan, kuring bakal nyalametkeun anjeun anu repot ku ngadugikeun deui kuring:

    Dina kecap sanésna, Apple NGOPÉKEUN BADLY hal anu Samsung parantos lakukeun ti saprak 2012, dimana JIKA UKURAN anu disaluyukeun tina layar pamisah diidinan, éta ogé ngadukung aplikasi SCREEN FLOATING sareng dukungan praktis anu teu terbatas pikeun aplikasi anu ngajalankeun dina waktos anu sami.

    Hayu urang nempatkeun éta langkung khusus: hal anu Samsung parantos lakukeun ti saprak 2012

    Sareng salaku titik akhir: Entong nganggo kecap "penemuan"

    Kami nyarioskeun alat-alat anu sakitar 1000 dolar, OS anu stabil pisan sareng perusahaan anu pameunteu aya di payun (sawaréh éta ogé leres) anu badé nampilkeun salaku hal anu anyar anu parantos dianggo pesaing anu pangdeukeutna pikeun sababaraha taun. taun, sareng ka luhur éta langkung diterapkeun.

    Hayu urang lirén janten fanatik sareng hayu urang langkung kritis. Waktos Ieu Apple nyobian ngajual kami kaca spion sareng haseup.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Kuring henteu ngaréspon anjeun, upami henteu «uff», anu nyebatkeun yén ayeuna Apple «nyalin sareng henteu mendakan» nunjukkeun yén Apple parantos nyalin multi-jandéla ti Samsung, nalika anu paling logis nyaéta Apple nyalin fungsi ieu sistem sorangan.

  8.   Victor Alfonso Toledo cenahna

    Ku teu sangka éta bakal sumping 4s, sigana mah ti 5 saterasna sanaos kuring henteu nyarankeun yén aranjeunna ngamutahirkeun 5 sareng 5s pikeun hal-hal kinerja (janten kuring lumangsung sareng 4 sareng 4s sareng iOS7 sareng 8)

  9.   Pablo Aparicio cenahna

    "Langkung ti perusahaan penemuan, Apple mangrupikeun perusahaan anu ngapopulerkeun. Sareng éta hal anu saé pisan; moal aya seueur smartphone sareng tablet upami sanés pikeun aranjeunna. "

    Sapuk satuju. Saur kuring urang henteu kedah ngalakukeun kasalahan tina ngaitkeun "inovasi" sareng "penemuan. Inovasi, sanaos urang henteu resep, nyaéta nyiptakeun atanapi ningkatkeun naon anu aya. Apple ngamimitian sajarah na ku ngadamel sistem na tina naon anu diciptakeun ku "jalma-jalma miskin" di Xerox. Xerox mangrupikeun bapak tina interface window sareng mouse, tapi aranjeunna gagal ngaluncurkeun naon waé anu penting. Sagalana sanésna sami: iPod mangrupikeun pamuter MP3 anu ningkat. IPhone mangrupikeun telepon anu diciptakeun deui, Touch ID mangrupikeun sénsor anu didesain ulang kanggo dianggo dina 360 derajat, jst.

    Jigana seueur debat sareng "gelut" antara jalma pikeun sareng ngalawan Apple (atanapi Google) mimiti lieur hal-hal ieu.