Musik alternatip janten kaunggulan dina Apple Music nganggo daptar puter ALT CTRL énggal

Ayeuna parantos lami ti réngking musik radio konvensional pikeun milarian terang naon anu dipikahoyong ku masarakat. Dinten ayeuna urang ngan kedah ngalangkungan "top 100" jasa musik streaming ningali anu paling ngupingkeun. Tapi teu ngan ukur rohangan pikeun musik populér ieu, aya ogé rohangan pikeun musik alternatip, sareng kami ningali beuki seueur musik anyar dina jasa sapertos Apple Music.

Sareng tepatna dinten ieu kami nyungkeun berita anu aya hubunganana sareng musik alternatip sareng Apple Music. Apple Music parantos ngaluncurkeun daptar puter anyar anu urang tiasa mendakan musik alternatip anu énggal. Aranjeunna parantos nyauran anjeunna "ALT CTRL" sareng kami parantos sayogi dina Apple Music. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan ieu playlist Apple Music anyar anu aranjeunna hoyongkeun kami mendakan musik alternatip anu énggal. 

Warta ieu parantos diterbitkeun ku sababaraha média téknologi sareng budak tina médium musik Billboard: Apple Music ngamimitian perjalananna pikeun ngamajukeun grup musik alternatip anu énggal. JEUNG Aranjeunna dimimitian ku kelompok Cal Californiaians HAIM (sadulur Danielle Haim, Este Haim, sareng Alana Haim), anu maénkeun daptar puter sareng aranjeunna single anyar "Summer Girl". Daptar puter anu bakal robih unggal minggu (gambar leutik anjeun ogé bakal ngamajukeun artis topping daptar puter), kalayan lagu anyar ti seniman alternatip anu sanés. Dina kasempetan ieu kami ogé mendakan musik ku Dua Puluh Hiji Pilot, Dominic Fike, Lana Del Rey, atanapi Vampire Weekend. Leres, konsép musik alternatip anéh sabab éta henteu leres-leres dikenalkeun, tapi aranjeunna kumaha waé "kaluar" ti 100 teratas.

Daptar puter anyar anu nuturkeun tren ngamutahirkeun daptar puter Apple Music pikeun masihan warna anyar pikeun katalog musik anu ditawarkeunana. Sadayana pikeun teras-terasan narik pangguna anyar sareng ngajaga anu parantos ngagaduhan, sareng mangrupikeun perang pikeun ngambil alih pasar musik streaming langkung panas tibatan kantos (ayeuna aranjeunna bakal gaduh langkung ti 60 juta palanggan) sareng di luhur urang kedah émut yén sadaya pangguna Apple Music dibayar. Urang bakal ningali kumaha Apple TV salajengna ditepikeun, sareng langganan naon anu aranjeunna tawarkeun ka kami nalika diluncurkeun, "sadayana dina 1" pastina janten pukulan maranéhna pikeun méja supados pangguna nyéépkeun waktos langkung seueur dina jasa digital Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.