Naha Apple ngaluarkeun Apple Music Classical salaku aplikasi mandiri?

Apple Musik Klasik

Kalayan peluncuran na ios 16.4 kamari dimimitian salah sahiji minggu paling seru Apple pikeun titimangsa. Salian tonggak ieu, urang tungtungna resmi patepung sékrési Apple Music Classical, aplikasi pikeun ngalirkeun data musik klasik kami geus ngantosan saprak Apple meuli Primephonic di 2021. Tapi, nepi ka ayeuna urang teu nyaho katerangan naha Apple teu hayang ngahijikeun sakabéh perpustakaan musik klasik kana Apple Music. Hatur nuhun kana runtuyan dokumén ngarojong kami nyaho katerangan naha Apple Musik Klasik, aplikasi anyar ti apel badag.

Katerangan ngeunaan ayana Apple Music Classical

Kami parantos ngupingkeun ngeunaan jasa streaming Apple anu aya hubunganana sareng musik klasik salami sababaraha bulan. Nyatana, aya puluhan bocor kode anu aya hubunganana sareng ios 16 betas anu parantos muncul dina sababaraha bulan ayeuna. Tungtungna, Apple parantos ngarilis Apple Music Classical, su Aplikasi mandiri tapi digantelkeun kana langganan Apple Music kalawan nu ngarasakeun jutaan lagu pakait sareng genre musik klasik.

iOS 16.4 ayeuna sayogi pikeun sadayana
Tulisan anu aya hubunganana:
iOS 16.4 ayeuna sayogi sareng ieu mangrupikeun warta na

kanyahoan éta di naha apel hoyong gaduh aplikasi tambahan sareng henteu ngahijikeun sadaya katalog musik klasik kana layanan musik streaming na. jawaban asalna ngaliwatan runtuyan dokumén rojongan dimana hakekat aplikasi anyar dijelaskeun:

Dina musik klasik, sering aya sababaraha musisi ngarékam karya anu parantos dirékam sababaraha kali sareng disebat ku nami anu béda. Contona, ti Beethoven sacara formal Piano Sonata No. Pajeulitna sapertos kitu ngantunkeun peminat musik klasik anu teu dilayanan ku platform streaming.

teu aya deui alesan pangalaman pamaké pencinta musik klasik. Tujuan Apple teu aya lian ti nyieun aplikasi anu didedikasikeun sacara éksklusif pikeun musik klasik, eusi redaksi sareng katalog anu lega. leuwih ti 5 juta potongan indéks. Aplikasi anu énggal, kalayan fungsi khusus, antarmuka anu sami sareng Apple Music anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngotéktak, milarian sareng ngaksés genre ieu ku cara ahli atanapi pamula.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.