AirPods Max 2 tiasa angkat kana kadali touch

AirPods Max

Aya seueur omongan ngeunaan aranjeunna tapi aranjeunna lambat katingali. AirPods Max, headphone paling premium ti guys ti Cupertino, sumping pikeun nyugemakeun paling audiophiles. Headband headband kalayan kualitas audio anu luhur sareng sadaya kaunggulan anu parantos kami mendakan dina versi leutik AirPods. Dinten ieu kami meunang parobahan munggaran nu AirPods Max: aranjeunna bakal ninggalkeun makuta digital pikeun ngarampa kadali… Tetep maca yén kami masihan anjeun sadayana detil.

Sareng éta sadayana kedah nyarios, nyieun parobahan headset 629 euro mangrupakeun tugas picilakaeun. Anjeun kedah menerkeun parobahan headphone premium pikeun modél énggal, anu kuring parantos nyarioskeun ka anjeun mangrupikeun tugas anu teu mungkin sabab anu anjeun laksanakeun (sareng bakal ngalakukeun) fungsina sampurna. Éta sababna sigana Apple mikirkeun desain ulang headphone Max na. Ieu aranjeunna sumping jeung digital Putra tina Apple Watch (sigana maranéhna miboga loba teuing), makuta digital éta nyalametkeun rasa audio analog sanajan aya kecap sulur tina kecap «digital". Sareng ieu mangrupikeun anu sigana gaduh dinten-dintenna.

Numutkeun kana média Patently Apple, anu tanggung jawab nganalisis sadaya patén-patén anu kadaptar dina nami Cupertino, Apple bakal ngapaténkeun AirPods Max énggal kalayan permukaan anu sénsitip touch, hiji hal anu parantos damel saé dina AirPods in-ceuli perusahaan. . Dina hal ieu tinimbang bade noél ku tekanan saperti dina AirPods séjén aranjeunna bakal milih pikeun sensitipitas saeutik leuwih, jadi wewengkon sénsitip cocog pikeun ngakuan sapuan, Anjeun apal iPod roulette? touch ngadalikeun éta bakal ngagampangkeun skip lagu, nelepon Siri, atanapi hurungkeun polumeu kaluhur atanapi kahandap. Parobahan anu bakal datang atanapi henteu, urang ngan ukur tiasa ngantosan. Sareng anjeun Naha anjeun badé ngarobih AirPods Max anjeun? Kami maca anjeun ... 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.