Naon Apple Music Replay 2023 sareng kumaha ngaksés anjeun?

Apple Music Replay 2023

Salah sahiji cara pikeun ngumpulkeun pamakean jasa salami sataun nyaéta ngalangkungan kasimpulan. Nu di Spotify maranéhna terang eta oge hatur nuhun kana kenalan Spotify dibungkus, kasimpulan animasi leutik tina statistik utama déngékeun kami di layanan. Apple Music henteu kirang, tapi aranjeunna ngalakukeunana dina cara anu langkung ringkes tanpa seueur animasi. Pikeun ieu aranjeunna gaduh Apple Music Replay, campuran statistik sareng daptar puter pikeun nyimpen taun ka tukang anjeun. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngaksés Apple Music Replay 2023, teraskeun maca!

Apple Music 'Dibungkus' disebut Apple Music Replay

Évolusi kasimpulan taun dina Spotify parantos dina crescendo dina taun-taun ayeuna. Ayeuna, unggal Désémber aplikasi ngabéjaan urang ngeunaan 'acara' nyaéta sékrési Dibungkus sareng sagala jinis eusi: daptar puter, gambar dina format carita pikeun diunggah ka Instagram sareng sakeupeul warna sareng musik supados langkung seru.

Apple Musik eta oge boga kasimpulan taunan listens. éta Apple Music Replay. Sanajan rada leuwih wijaksana, alat ieu mertahankeun hakekat nu teu leuwih jeung teu kurang ti nyieun kompilasi tina listeners utama dina layanan nu. Apple Music Replay masihan kami jumlah jam anu kami parantos ngadangukeun musik sapanjang taun, jumlah seniman anu didangukeun, sareng nangtukeun jumlah jam seniman karesep urang.

Apple Music genep bulan gratis
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa nampi 6 bulan gratis Apple Music upami anjeun parantos dipasihan sababaraha AirPods

Sanajan kitu, Apple Music boga peculiarity: nu Replay tina Taun dimimitian dina Januari. Éta sababna sadaya pangguna Apple Music Anjeun ayeuna tiasa ningali Apple Music Replay of 2023 dina aplikasi. Minggu ka minggu bakal diropéa kalayan lagu-lagu anu paling sering didangukeun dina taun, éta mangrupikeun kompilasi leutik anu dipalsukan unggal bulan nalika anjeun ngadangukeun.

Pikeun ngakses Apple Music Replay 2023, ngan klik dina link ieu pikeun ngaksés platform naha anjeun dina browser wéb atanapi dina alat anu dipasang aplikasi Apple Music. Sakali di jero anjeun bakal gaduh sadaya inpormasi. Penting yén alat ieu tiasa dianggo saé anjeun ngadengekeun musik unggal dinten atanapi sering nyadiakeun data kualitas pikeun layanan nu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.