Naon anu urang terang sareng naon anu urang ngarepkeun tina iPad Air 2024 salajengna?

iPad Air

Tanpa ragu, 2023 mangrupikeun taun anu teu biasa pikeun rentang iPad. Sakumaha anu parantos kami nyarioskeun ka anjeun langkung ti sakali, Apple parantos mutuskeun pikeun henteu ngapdet salah sahiji modél taun ieu sareng ngaluncurkeun sadaya arsenal apdet taun 2024. Di cakrawala urang ningali iPad Air énggal sareng a pembaharuan tina iPad Pro salaku awal taun 2024. Nyatana, urang badé nganalisis naon anu urang terang sareng naon anu urang ngarepkeun tina salah sahiji alat anu paling diantisipasi: iPad Air 2024 atanapi generasi ka-6.

Harepan disimpen dina iPad Air 6 di 2024

IPad Air, sanggeus redesign panganyarna na, geus direbut sakabeh perhatian pamaké: hiji alat affordable, langkung mirah ti model Pro sarta kalawan desain elegan jeung unggul model iPad baku. Generasi ka-6 iPad Air bakal dileupaskeun sapanjang 2024, Nyatana, aya spekulasi yén éta bakal sumping dina kuartal kahiji, panginten dina bulan Maret, neraskeun tradisi Apple.

iPad Pro
Tulisan anu aya hubunganana:
Revolusi iPad Pro kedah ngantosan dugi ka taun payun

Urang terang yén Apple nuju damel dua model iPad Air 6, sakumaha dina kasus 11 jeung 12,9 inci iPad Pro. Model anyar ieu ogé bakal gaduh diménsi ieu: 11 inci sareng 12,9 inci, ngadeukeutan distribusi model Pro. Ieu bakal ngidinan aksés ka layar loba nu leuwih gede tanpa kudu mayar fitur model Pro.

Apple iPad Air

Layar duanana model bakal boga téhnologi LCD jeung model nu leuwih gede bakal ningkatkeun kinerja layar kalawan tambahan hiji backplate oksida. Ngeunaan desain iPad Air 6 euweuh parobahan badag diperkirakeun saprak redesign penting yén rentang Air underwent kalawan iPad Air 5 éta kasuksésan sarta masih valid kiwari sarta dina rencana Apple.

Sedengkeun pikeun interior alat, duanana Aranjeunna bakal mawa chip M2 Apple dibandingkeun sareng chip M1 anu ayeuna gaduh iPad Air. Ku cara kieu, Apple bakal nyéépkeun chip M3 pikeun modél Pro. Salaku tambahan, aranjeunna bakal gaduh Bluetooth 5.3 sareng Wi-Fi 6E, téknologi anu parantos kalebet dina produk Apple énggal sapertos iPhone 15 Pro atanapi Mac énggal anu diluncurkeun. sababaraha taun ka pengker. minggu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.