Netflix bakal ngijinkeun eusi pikeun didownload sateuacan akhir taun

Netflix

Netflix parantos janten, jasa sorangan, jasa pidéo streaming pangsaéna anu urang tiasa mendakan ayeuna. Eusi na anu éksténsif dina séri aslina sareng pilem (sanaos katalogna henteu ageung) ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan kontén iraha sareng dimana dimana urang hoyong, sanaos ku watesan. Aplikasi anu sayogi kanggo ios ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan sadayana eusi dina platform dimana waé, boh ku ngagunakeun jaringan sélulér atanapi sambungan Wi-Fi, sanaos sacara logis upami urang ngagunakeun tingkat data, éta tiasa tungtungna ngan ukur ku ningali épisode.

netflix-katalog

Tapi éta sigana bakal robih, kumargi perusahaan badé ngantepkeun eusi diunduh kana alat supados urang tiasa nikmati nalika henteu ngagaduhan aksés kana sambungan Wifi, idéal pikeun nalika urang angkat damel nganggo metro / beus, urang gaduh pasini dokter (dimana aranjeunna henteu pernah pas waktuna), urang kedah balanja sareng awéwé éta ...

Ku cara kieu Netflix bakal ngiringan Amazon ngamungkinkeun anjeun nikmati kontén anu diunduh tanpa kedah nganggo konéksi internét pikeun nonton épisode pang anyarna tina séri karesep urang. Netflix parantos hoream kana ideu ieu, tapi éta leres-leres mangrupikeun léngkah logis salajengna anu kedah dilakukeun ku perusahaan pikeun janten layanan vidéo streaming lengkep, kumargi beuki seueur platform jinis ieu anu nawiskeun ka pangguna na.

Sumber anu aya hubunganana sareng proyék ieu, negeskeun yén pikeun ayeuna, upami pilihan ieu tungtungna sumping, éta ngan ukur bakal sayogi pikeun katalog perusahaan, Séri asli Netflix, kedah ngantosan langkung lami pikeun ngaunduh eusi tina platform sanés ogé pilem. Kanggo ayeuna, anu jelas nyaéta perusahaan parantos ngaléngkah léngkah munggaran pikeun ngamungkinkeun diunduh eusi, anu numutkeun sumber anu sami, bakal ngawatesan unduhan kana hiji episode per séri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juancho cenahna

    Dina awal catetan aranjeunna nyarios yén Netflix mangrupikeun jasa musik streaming pangsaéna, lereskeun

  2.   Kirian Sal cenahna

    "Netflix parantos janten jasa musik streaming pangsaéna",

    Abdi resep pisan kana album Hideung Sails, abdi ngantosan bagian salajengna dirilis, sareng kuring ogé ngamimitian album Izombi ……

  3.   Miquel cenahna

    "Urang kedah balanja sareng awéwé" Ieu koméntar pisan ka kuring.