Netflix hoyong ngeureunkeun akun anu dibagikeun sareng anu parantos nyandak tindakan

Logo Netflix

Seueur pangguna anu ngabagi akun jasa streaming video na, henteu ngan ukur Netflix, tapi ogé HBO sareng Disney Plus utamina.  Netflix sadar yén seueur pangguna na ngabagi rekening diantara sababaraha réréncangan. Ku cara kieu, mayar langganan anu ngamungkinkeun dugi ka 4 alat, Premium, tibatan mayar masing-masing 15,99 euro, aranjeunna mayar 4 euro per bulan. Tapi sigana ayeuna, waktuna parantos dugi ka ngeureunkeun prakték ieu.

Netflix

Numutkeun ka budak lalaki ti The Streamable, Netflix parantos ngamimitian nerapkeun ukuran ngalawan panggunaan ieu, ukuran anu ngan ukur ayeuna éta sayogi di Amérika Serikat.

Sababaraha palanggan Netflix anu nganggo akun dibagi ningali pesen dina layar TVna, sapertos anu aya dina gambar di luhur, ngawartosan yén entong cicing sareng jalma anu gaduh akun nalika ngakses aplikasi.

Upami anjeun henteu cicing sareng anu gaduh akun ieu, anjeun peryogi akun anjeun nyalira pikeun teras-terasan ningalina.

Marengan pesen ieu, undang pangguna pikeun verifikasi akun anjeun ngalangkungan kode verifikasi ku email atanapi ngalangkungan SMS. Éta ogé nawiskeun pilihan pikeun ngadaptar dina platform kalayan waktos 30 dinten gratis.

Streamable ngahubungi Netflix anu ngaku metode ieu dirancang pikeun ngabantosan mastikeun yén jalma anu ngagunakeun akun Netflix diidinan pikeun ngalakukeunana. Henteu jelas naon metodeu anu dianggo ku Netflix, upami éta alamat IP atanapi anu sanés.

Dina waktos pesen ieu ngan ukur ningalikeun dina TV pinter atawa alat anu ngamungkinkeun anjeun masang aplikasi pidéo streaming. Kana waktosna, ukuran ieu sigana ogé bakal dilarapkeun ka alat sélulér sareng tablet ogé komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.