Netflix nambihan langkung ti 100 ikon profil énggal pikeun urang pikeun ngahususkeun langganan urang

Netflix Éta panginten perusahaan ayeuna, perusahaan anu ngamimitian di dunya sewaan VHS sareng DVD (aranjeunna dikirim sareng dikumpulkeun langsung ti bumi), sareng éta parantos janten buta audiovisual ayeuna langkung dipikaterang ku produksi audiovisual nyalira tibatan pikeun produk perusahaan sanés anu aranjeunna nuju ngagaleuh sareng anu aya dina platform nyalira.

Sacara praktis sadaya jelema ngagaduhan Netflix, layanan anu parantos ngajantenkeun urang akhirna mariksa sareng mayar jasa anu berkualitas (sanaon jelas-jelas masih aya pembajakan), sareng di luhur sadaya modél langganan anu janten anu paling populér nyaéta anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi akun anu sami sareng réréncangan atanapi kulawarga. Hiji cara pikeun ngahémat ku ngabagi biaya langganan anu henteu mangaruhan Netflix pisan sabab aranjeunna ngagaduhan seueur pangguna pikeun milih langganan anu paling mahal. Salaku tambahan, jalma-jalma di Netflix ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampil ku ngamungkinkeun urang nyiptakeun sababaraha propil supados masing-masing tiasa ngalacak naon anu aranjeunna tingali dina propil. Sababaraha halpropil anu ayeuna gaduh ikon anyar (atanapi gambar profil) supados urang tiasa nga-personalisasi aplikasi urang deui ...

Ikon profil anyar anu sumping saatos ulang taun peluncuran, lima taun ka pengker, tina propil ieu ti Netflix. Personalisasi sumping ka Netflix, henteu langkung ti ningali bongbolongan anu dilakukeun ku Netflix ka mitra langganan kami, sadayana dipersonalisasi. Sareng anu pangsaéna nyaéta ayeuna ikon profil ieu Éta diénggalan ku ngarobih anu lami, sareng nambihan ikon karakter anu teu aya tungtungna tina séri Netflix anu kawéntar. Ieu anu dicarioskeun ku jalma-jalma di Netflix ngeunaan ikon propil anyar ...

Profil penting pisan pikeun nyiptakeun pangalaman Netflix anu dipersonalisasi pisan. Nalika anjeun ningali eusi dina profil anjeun, urang tiasa nyarankeun acara sareng pilem anu pastina anjeun henteu hoyong sono. Kami damel sepanjang waktos supados gampang pikeun anggota kami mendakan naon anu aranjeunna hoyong tingali, sareng nyiptakeun profil mangrupikeun léngkah munggaran. Upami anjeun teu acan gaduh, urang nyarankeun anjeun nyetél na sesuaikeun sareng ikon Luke Cage, Crazy Eyes atanapi sababaraha karakter paporit anu sanés.

Naha anjeun henteu ngabagi Netflix sareng saha waé? nyiptakeun sababaraha profil sareng jinis audiovisual: komedi, horor, drama, jsb janten anjeun tiasa nambihan ikon profil énggal pikeun genre pikeun masing-masing profil dikenalkeun sareng nampi saran ngan ukur pikeun jinis audiovisual anu anjeun pilih. Hiji novelty estetika anu henteu diragukeun nuturkeun saatos kustomisasi Netflix.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.