Netflix negeskeun palaksanaan audio spatial dina aplikasi iPhone sareng iPad na

Audio spatial

Netflix sacara resmi negeskeun datangna audio spatial dina aplikasi na pikeun iPhone sareng iPad dina sababaraha jam ka payun. Audio spatial ngamungkinkeun seniman nyiptakeun pangalaman audio anu jero kalayan sora anu multi-diménsi, jelas pisan anu ayeuna ogé bakal sayogi pikeun pangguna aplikasi eusi audiovisual ieu.

Warta ucul sababaraha jam ka pengker ku konfirmasi resmi pikeun Halaman wéb 9to5Mac di mana éta diperingatkeun palaksanaanana dina ios 14. Éta parantos lami dikabarkan ngeunaan datangna audio spatial kana Netflix sareng ayeuna sigana aranjeunna bakal parantos nerapkeun kualitas sora ieu dina konténna.

Netflix ngahijikeun audio spatial pikeun AirPods Pro sareng AirPods Max

Sadaya pangguna anu ngagaduhan AirPods Pro atanapi AirPods Max bakal ngamimitian ngaraosan pangalaman sora anu béda ieu. Salaku tambahan, éta kedah disebatkeun yén versi anyar tina sistem operasi ios 15 nyandak sora spasial ka tingkat salajengna ku pilihan Spatialize Stereo anyar, anu nyaruakeun pangalaman Spatial Audio pikeun eusi anu henteu cocog sareng Dolby Atmos. Tapi ieu sanés berita utama dinten ieu, dinten ieu kami kéngingkeun datangna kualitas sora ieu dina Netflix. 

Kanggo ayeuna, palaksanaan jasa ieu bakal dilaksanakeun laun, sanaos aranjeunna parantos ngamimitian. Kalayan ieu kami hartosna yén mungkin ayeuna anjeun henteu ngagaduhan pungsi diaktipkeun dina aplikasi tapi éta kamungkinan dina sababaraha jam atanapi dinten ka payun éta bakal diaktipkeun. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.