Netflix pikeun ios diperbarui ngamungkinkeun mésér langganan ngalangkungan aplikasi

Meureun seueur anjeun terang Netflix, layanan vidéo streaming anu saé, jasa anu mingpin pidéo dina paménta berkat katalog anu éksténsif sareng harga langganan anu pikaresepeun. Netflix ngamimitian perjalanan di Amérika Serikat (sapertos kaseueuran jasa) tapi (pisan) sakedik-sakedik éta ngalegaan ka nagara-nagara sanés ...

Sareng leres, berita anu saé, sababaraha bulan ka pengker berita na nyebarkeun éta Netflix (akhirna) bakal sumping ka Spanyol dina sasih payun Oktober (ngan ukur 5 dinten), jasa anyar anu sumping ngarobihkeun pidio dina pasar paménta di Spanyol sakumaha Spotify dilakukeun dina jamanna kalayan streaming musik. Kami henteu ngagaduhan harga resmi biaya langganan Netflix di nagara kami tapi teu aya deui anu tiasa nyobian sadaya pilihan anu aranjeunna tawarkeun ka kami, urang kedah émut yén aranjeunna sigana bakal nawiskeun masa sidang pikeun mutuskeun rencana anu kedah dipilih. Langganan anu nganggo update anyar tina aplikasi Netflix urang tiasa mésér langsung tina iPhone atanapi iPad urang.

Barudak di Netflix terang hiji hal: alat sélulér mangrupikeun tempat anu paling seueur eusi dikonsumsi ayeuna, Sareng sadayana kusabab seueur pilihan konéktipitas anu aranjeunna nawiskeun ka kami sareng portibilitasna. Kituna, éta kedah diperhatoskeun éta Penting pisan pikeun ngamangpaatkeun kanyataan yén pangguna nyalira tiasa ngalanggan Netflix dina waktos anu sami aranjeunna mendakan aplikasi perusahaan, Janten aranjeunna bakal kajebak di jerona. Kauntungannana ogé éta bakal ngahukum kami ngalangkungan Apple Id urang sareng moal dipikabutuh pikeun urang nuliskeun detil bank urang dina Netflix.

Beda sareng Spotify (anu ngeusi kami langkung seueur ku pangmayaran aplikasi), Netflix bakal ngeusi batre kami sami pikeun langganan, sareng sadayana tumut kana akun anu Apple bakal nyandak 30% ti aranjeunna tina naon anu aranjeunna lebetkeun ngalangkungan pamayaran ieu, tapi tungtungna tétéla nguntungkeun ... Warta alus pikeun datangna Netflix di Spanyol, kami ngagaduhan pisan caket sareng Aranjeunna hoyong ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang dina langganan pas diluncurkeun di nagara urang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    Nya, éta logis, terang yén kuring bakal ngajual Apple TV