Tim Nintendo sareng Niantic dugi ka ngaleupaskeun Pokémon GO

Tungtungna Nintendo parantos ngalaksanakeunana, éta parantos ngaléngkah ka AppStore tapi ku cara urang sadayana (atanapi ampir sadayana) ngarepkeun éta, urang tungtungna ngagaduhan Pokémon dina iPhone kami, leres, éta ngagaduhan bagian positip sareng bagian négatip na, hayu urang tingali naon anu urang gaduh dina panangan.

Pokémon GO Éta mangrupikeun hasil tina Nintendo sareng The Pokémon Company gabung sareng Niantic, perusahaan anu dugi ka sababaraha dinten ka pengker mangrupikeun bagian tina Google (éta dibubarkeun pikeun ngawangun perusahaan mandiri dina panangan Abjad) sareng kami émut anu tanggel waler pikeun " kasohor "augmented reality game sareng virtual Ingress.

Pikeun anjeun anu henteu terang, Ingress mangrupikeun percobaan Google anu didasarkeun kaulinan kanyataanana augmented sareng virtual anu maksa urang ngalih kana peta anu mangrupikeun dunya nyata, dina peta éta aya portal, portal ieu leres-leres pikaresepeun pikeun kota atanapi kota urang sareng didebat ku dua sisi, Illuminati sareng Résistansi, blues sareng greens., dua sisi anu kedah nganggo arsenal artefak virtual pikeun néwak éta portal sareng ngajagi di handapeun sisina, sisi anu ngagaduhan seueur portal sareng dijaga di akhir bulan mangrupikeun juara dina bulan éta dina pertandingan éta moal aya tungtungna.

Ingress

Janten atanapi bad? Éta gumantung, Ingress leres-leres henteu ngagaduhan kasuksésan anu diarepkeun, éta dipiharep janten gim anu bakal ngeusi jalan, éta mangrupikeun bentuk hiburan anu revolusioner anu ngajantenkeun pamaén kaluar sareng maén di luar ngamangpaatkeun téknologi anyar, Aya naon? Éta éta henteu sapertos kitu.

Entong salah paham, Ingress nyababkeun sensasi sareng ayeuna gaduh komunitas pamaén na sareng kajadian lokal na, tapi éta henteu jauh kasuksésan anu dimaksadna pikeun kahontal, sareng kirang nalika pertandingan ieu éta ngan ukur alat Google anu sanés pikeun ngalakukeun hal aranjeunna.

Leres, Google nganggo Ingress pikeun ngalacak wisata kami berkat GPS sareng sadaya data anu Ingress kumpulkeun kakuatan ningkatkeun Google MapsGagasan anu saé atanapi ideu perverse? Putuskeun sorangan.

Ayeuna yén Niantic ngurus seueur pamekaran Pokémon GO daunkeun kaulinan ieu dina patarosan anu serius, naha éta bakal janten alat anu sami sareng Ingress tapi ku fasad anu langkung pikaresepeun pikeun konsumén? Atanapi, sabalikna, naha bakal janten impian unggal murangkalih sareng nonoman anu parantos déwasa sareng Pokémon sareng sok ngarep-ngarep janten pelatih?

Jawaban pikeun patarosan ieu tetep aya dina panangan Nintendo nyalira sareng Niantic, gumantung kana sakumaha pinterna aranjeunna, aranjeunna bakal ngamangpaatkeun anu kadua atanapi henteu sareng akhirna ngadamel MMORPG asli sareng dumasar kana gaya anu lengkep inovatif.

Pokémon-GO1

Proyék dimaksudkeun pikeun dirilis dina 2016, sareng kuring ngan ukur nyungkeun anjeun leres-leres ngamangpaatkeun semesta Pokémon (salaku kipas angin kuring), sareng kuring bakal ngajelaskeun nyalira:

Abdi hoyong Pokémon sumebar di sakumna dunya sapertos di buruan konsol, yén anjeun henteu tiasa mendakan Pokémon legendaris di jero imah anjeun tapi anjeun henteu kedah angkat ka acara Nintendo pikeun éta, kuring hoyong upami Kanggo masihan conto, anjeun hoyong Articuno, anjeun kedah angkat ka puncak gunung dina usum salju, janten Charizards henteu némbongan nalika dibéréskeun sapertos pidéo, yén ngumpulkeun Pokémons sareng janten palatih anu hadé gumantung kana usaha anjeun. sareng henteu tina jumlah artos anu anjeun tuang kana gim (anu bakal Free2Play) atanapi kumaha ogé untung anjeun, yén aranjeunna ngamangpaatkeun kasulitan tina kaulinan aslina sareng kahoyong para penggemar kersa narékahan sahingga gaduh Pokémon anu legendaris atanapi mekar dina tingkat luhur saéstuna mangrupikeun ucapan selamat.

Ngamangpaatkeun cara maén anyar ieu anu ditambihkeun kanyataanana sareng diménsi énggal anu kabuka pikeun gim ieu tiasa ngarobih mékanika sareng maénkeun sapertos dina séri, éta upami anjeun caket teuing kana Pokémon anu éra pikeun néwak éta, kabur, anjeun panginten tiasa ngahibur atanapi ngaleuleuskeun aranjeunna sareng anjeun pikeun néwak aranjeunna, yén gelut pantes ditingali, yén upami anjeun hoyong nyageurkeun Pokémon anu lemah anjeun kedah ngalangkungan titik anu mantep atanapi ngalangkungan bumi anjeun nyalira, anjeun leres-leres gaduh kasempetan pikeun ngalakukeun anu hébat sareng ngamangpaatkeun naon anu parantos diajar sareng Ingress sahingga kaulinan ieu mangrupikeun alesan pikeun ngaluarkeun pamaén ti imahna sareng jalan-jalan.

Pokémon-GO-Plus

Pokémon Go bakal sayogi di 2016 gratis kanggo ios sareng Android, éta bakal kalebet Pokémon anu ditéwak, bursa Pokémon sareng perang antara aranjeunna sareng anjeun tiasa mésér gelang khusus anu bakal ngamungkinkeun anjeun terang nalika aya Pokémon anu tiasa dicekel caket anjeun tanpa kedah waspada kana smartphone anjeun, tanpa diragukeun kami henteu ngagaduhan pilihan tapi ngan ukur ngantosan naha Nintendo ngalakukeun sihir na deui sareng waktos ieu nyandak urang jalan-jalan, upami proyek éta dilaksanakeun nalika kuring ngajelaskeun kanyataanna nyaéta éta tiasa janten parobihan anu penting pisan sareng éndah dina cara urang maénkeun sareng berinteraksi sareng jalma-jalma di sakuriling urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   malaikat cenahna

    Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi sigana kuring parantos bogoh deui

  2.   JAOG cenahna

    Kuring resep pisan cara anjeun ngabayangkeun sakumaha anu anjeun émut, tapi dina cara nu sami kuring ningali sababaraha kontra, contona, dina sababaraha waktos dina pikiran kuring ngabayangkeun berita sapertos: tukang kaulinan maot di Himalaya nyobian néwak articuno, atanapi contona Anu alit di bumi (sareng tangtosna kuring muka éta salaku kolot anu ngagaleuh aranjeunna GTA 5 contona naha henteu jantenkeunana kaulinan ieu) ngulampreng néwak pikachu, tong salah kaprah, kuring tetep penggemar kaulinan sareng pokémon, urang kedah milarian tindakan kaamanan, di sagigireun éta kuring prihatin ngeunaan transaksi mikro anu aya, contona 10 pokeball 1 dolar, super ball 5, masterball 100, anu bakal janten jutawan sabab pasar nyaéta urang déwasa ngora anu tumuh maén pokémon dina gameboy sareng dina tiori urang aktip sacara ékonomis, tanpa ragu kuring ngarepkeun éta, tapi kuring ngagaduhan reservasi.