Numutkeun ka Gurman, ayeuna urang moal ngagaduhan AirPods Max generasi kadua

Saé sepuh Mark Gurman, ngajelaskeun Jumaah kamari dina média Bloomberg populér yén kami moal ngagaduhan generasi kadua AirPods Max, enya, sigana Apple bakal ngémutan pilihan pikeun ngaluncurkeun modél headphone anu sami tapi langkung warna.

MacRumors anjeunna ngulinkeun berita dinten Jumaah kamari dina menit terakhir sareng sadayana nunjukkeun yén sahenteuna pikeun momen aranjeunna henteu damel dina ngadamel headphone generasi kadua pikeun AirPods Max ieu. Émut yén AirPods Max diluncurkeun Désémber 2020 kamari, aranjeunna kawilang anyar dina pasaran tapi anéh generasi kadua henteu acan dikerjakeun anjeun henteu nyangka ...

Ieu mungkin pisan yén dina jangka waktu anu singget tandatanganan pertimbangkeun ngaluncurkeun modél anu sami ieu sareng komponenana sareng desain anu sami tapi nambihan langkung seueur warna pikeun anu parantos aya sareng éta mangrupikeun hal anu parantos dilakukeun dina kisaran iPad Air na sareng anu langkung anyar sareng iMac anu énggal. Dina kasus AirPods Max dina waktos ayeuna teu aya rumor ngeunaan hal énggal dina komponén dina ranté produksi atanapi anu sami.

Saham parantos stabil sababaraha dinten

Sareng éta anu nyandak produk ti dinten mimiti diluncurkeun bakal terang yén éta praktis teu mungkin pikeun mésér AirPods Max tanpa kedah ngantosan sababaraha sasih kanggo nampi éta. Dina pengertian ieu Apple parantos gaduh saham kanggo énjing-énjing dina waktos mésér online, bahkan pikeun koleksi dinten anu sami di toko perusahaan resmi di panjuru dunya. Harga di nagara urang tina headphone ieu € 629 sareng sapertos urang nyarios saha waé tiasa ngaksésna ayeuna tanpa kedah ngantosan minggu dugi ka ngahontal leungeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.