Tage, gaganti Zephyr anu sampurna pikeun ios 8 multitasking (Cydia)

Poé

Sanaos parobihan anu Apple parantos nerapkeun kana multitasking ios, éta masih mangrupikeun salah sahiji aspek sistem operasi sélulér anu ngahasilkeun pangénggalan paling ageung di Cydia, kumargi seueur pangguna masih sono kana sababaraha fungsi anu teu jelas Apple henteu mutuskeun pikeun nerapkeun. Saatos "yatim" ku teu update Zephyr, salah sahiji tweak tersukses di Cydia sareng anu tepat ngamungkinkeun kami nganggo seueur tugas ngalaksanakeun gerakan, ayeuna katingalina Tage, tweak anu ngambil alih ti Zephyr sareng langkung jauh, kalayan fitur anu ngajantenkeun langkung saé. Kami nunjukkeun ka anjeun dina pidéo kumaha cara ngaput ieu.

Kalayan Tage anjeun bakal tiasa ngakses multitasking ku cara gerakan, nutup aplikasi sacara gampang hiji-hiji atanapi sadayana sacara sakaligus, gancang ngalih tina hiji aplikasi kana aplikasi anu sanés, tinggalkeun aplikasi di tukang atanapi langsung tutupkeun supados henteu tetep seueur tugas , sareng ngaksés sadayana aplikasi kabuka kalayan gancang, sareng sadayana ieu ngalaksanakeun gerakan, tanpa kedah nganggo tombol bumi anjeun.

Tage-Setélan

Konfigurasi Tage dilakukeun dina Setélan Sistem, sareng urang tiasa ngabagi kana tilu bagian:

  • Nutup aplikasi sareng multitask: ngonpigurasikeun gerakan pikeun nutup aplikasi sareng ngaksés palang multitasking. Anjeun tiasa ngonpigurasikeun area aktip dina layar pikeun gerakan ieu sareng ogé ngonpigurasikeun yén nalika gerakanna diperpanjang, aplikasi ditutup sacara lengkep, tanpa némbongan dina multitasking.
  • Ngarobih aplikasi: ku cara gerakan dina ujung sisi layar urang tiasa langsung kana aplikasi sateuacan atanapi saatos. Anjeun tiasa ngonpigurasikeun area aksi, ramo malahan nganonaktifkeun nalika keyboardna kabuka.
  • Ganti gancang: gerakan pikeun gancang ngalangkungan sadaya aplikasi dina multitasking sareng tiasa milih salah sahiji pikeun mukakeunana.

Tage sayogi dina Cydia, dina repo BigBoss, sareng hargana $ 1,99, sanaos anjeun tiasa nyobian sacara gratis gratis salami tilu dinten sareng upami éta ngayakinkeun anjeun, mésér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eneaesete cenahna

    Nyorot superficiality dina poin tina naon anu kuring tingali dina pidéo; tweak munggaran anu narik perhatian kuring pikeun layar kalayan langkung ti 4 ″