Nyimpen dokumén pribadi sapertos DNI di Apple Wallet ditunda dugi ka 2022

Salah sahiji fitur anu diumumkeun Juni kamari dina WWDC taun ieu nyaéta tiasa nyimpen dokumén pribadi anu diseken dina aplikasi Apple Wallet. Pikeun bisa nyimpen DNI atawa sarupa dina Dompet éta salah sahiji pilihan nu urang bisa mibanda fungsi anyar ieu diumumkeun ku Wapres Apple Pay, Jennifer Bailey.

Dina hal ieu, seueur urang panginten dina waktos presentasi éta saé pikeun henteu kedah nyandak dokuméntasi tapi éta eta bakal gumantung kana badan resmi pikeun bisa nerapkeun eta Di sadaya nagara. Nya, sigana Apple moal ngaluncurkeun pilihan ieu salami 2021 dumasar kana médium anu populér 9To5Mac.

Dokumén idéntifikasi éléktronik dina Dompét bakal nyandak waktos pikeun dilaksanakeun

Sakali Apple nambihan pungsi ieu dina Dompét, pangguna bakal tiasa nyeken sareng nyimpen idéntifikasi pribadina dina aplikasi. Ieu, anu saé pisan pikeun seueur urang, bakal nyandak waktos pikeun dilaksanakeun, sanaos firma Cupertino sorangan ngaluncurkeunana ayeuna sabab éta kedah disahkeun ku badan umum unggal nagara sareng ieu tiasa nyandak sakedik deui pikeun nerapkeun.

Dina hal ieu urang baca parobahan tanggal release langsung dina ramatloka Apple, Katuhu dina situs anu nembongan tinjauan fitur ios 15. Di dinya ayeuna nunjukkeun saatos parobihan ieu yén fitur éta bakal resmi sumping dina "awal 2022". Sakumaha anu sering kajadian dina kasus ieu Apple henteu masihan inpormasi khusus dina tanggal hiji, éta bakal diluncurkeun taun payun kalayan pembaruan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.