Alto's Odyssey: Kota Leungit sareng Angry Birds: Dimuat Deui Moal lami deui ka Apple Arcade

arcade

Saatos langkung ti dua bulan teu aktip, platform kaulinan langganan Apple Arcade, nambihan judul énggal sababaraha dinten ka pengker: Legenda Karajaan, RPG dimana urang ngendalikeun sakumpulan pahlawan anu ngumbara ngaliwatan monster perang karajaan fantasi.

Jumaah anu bakal datang, judul Frenzic énggal bakal sumping dina platform ieu: Lembur. Nanging, aranjeunna sanés hiji-hijina berita anu nampi platform kaulinan langganan ieu dina sababaraha bulan ka payun. Akun Twitter Apple Arcade Anjeunna geus diterbitkeun naon anu bakal dileupaskeun salajengna.

Sapertos dina bulan April, nalika Apple nambihan versi sababaraha klasik video game sapertos NBA 2K21 Arcade Edition sareng Star Trek: Legends, judul salajengna aranjeunna nuturkeun pola anu sami. Abdi ngobrol Odtosey Alto: Kota Leungit, judul nganggo petualangan sareng mékanika énggal sareng klasik Angry Birds: Reloaded kalayan karakter anyar.

Marengan dua judul ieu, éta ogé bakal sumping Doodle dewa semesta, judul anu nampilkeun urang sareng opat unsur dasar, planét kosong sareng seueur waktos luang pikeun nyiptakeun Alam Semesta sareng dimana urang kedah anggo imajinasi sareng kecerdasan urang ngagabungkeun hawa, seuneu, cai sareng bumi pikeun ngahirupkeun planét urang.

Kaulinan ieu nyampur dinamika teka-teki sareng konstruksi. Nalika urang ngadamel masing-masing elemen, urang tiasa ningali kumaha planét urang hirup dina 3D kalayan animasi anu endah.

Usum panas ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun masihan tembakan Apple Arcade, utamina upami urang ngagaduhan murangkalih alit. Ayeuna, platform ieu sayogi pikeun urang leuwih ti 180 kaulinan, judul anu henteu meryogikeun konéksi internét, seuseueurna janten tombol kontrol anu cocog.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.