Operator AS kedah ngaleupaskeun iPhone ti ayeuna

iPhone 6 AS

Muka konci iPhone atanapi telepon sélulér sanés anu aya hubunganana sareng operator lumayan, tapi, di Amérika Serikat kaayaanana langkung gampil berkat Panerapan Komisi Komunikasi Federal anu mangaruhan ngaleupaskeun telepon sélulér.

Numutkeun hukum ieu anu dimimitian ti 2013 sareng anu parantos épéktip dugi ka ayeuna, Operator AS diperyogikeun pikeun muka konci alat telepon sélulér atanapi nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngaleupaskeun éta saatos kontrak permanén, rencana pembiayaan alat atanapi pamayaran pinalti upami kontrak diakhirkeun sateuacanna parantos réngsé.

Terminal anu dipésér handapeun a rencana prabayar Aranjeunna ogé bakal tiasa milih pikeun dileupaskeun teu langkung ti sataun saatos aktivasina awal, saatos waktos anu lumayan parantos kalangkung sareng ngémutan aspek-aspek sanés sapertos pamayaran atanapi panggunaan alat.

Aspék anu pikaresepeun nyaéta operator kedah ngabéjaan, sacara otomatis, nalika iPhone atanapi smartphone palanggan tiasa milih pikeun muka konci. Tungtungna, para operator ngagaduhan jangka waktu dua dinten damel pikeun ngabales paménta ngaleupaskeun hapé.

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun dina awal tulisan, hukum anyar ieu mangaruhan Operator AS Ieu kalebet AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint, Bluegrass Cellular, Cellcom, sareng perusahaan sanés.

Tanpa ragu, ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun sadayana anu mutuskeun mésér iPhone pakait sareng operator, ngaraosan rencana pembiayaan anu langkung saé sareng diskon succulent pikeun nurunkeun harga akuisisi Apple mobile.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio Celestino cenahna

    Gaduh upami aranjeunna nyandak conto di dieu

  2.   Manuel cenahna

    Di Kosta Rika, iPhone (sareng terminal anu sanésna) parantos dileupaskeun ti dinten ka hiji, SUTEL (Pengawas Telekomunikasi, badan anu ngatur operator) operator paksaan, salaku bagian tina prosés ngamimitian, pikeun ngajualna di ditu. Formulir , aranjeunna mimitian ti anggapan yén upami anjeun parantos kaiket kana kontrak bulanan 1 atanapi 2 taun maka teu kedah maksakeun anjeun nganggo hénpon anjeun hungkul ku operator anu ngajual éta ka anjeun, kuring kéngingkeun tambang di Claro sareng kuring teu ngagaduhan masalah nganggo éta sareng TELCEL di México atanapi sareng Movistar di Panama.

  3.   Kvin Dvila cenahna

    Herberth Davila

  4.   Radhames cenahna

    Intina nyaéta ieu ... Jalma-jalma anu ngagaduhan iphone 5s sprint, tapi urang mésér éta ti rerencangan anu nyandak sababaraha nagara urang, sakumaha biasana kajadian, urang bakal kaiket ku komitmen milarian sajuta inpormasi anu aranjeunna ngabutuhkeun, atanapi upami ieu kontrak sareng bersih, naha aranjeunna bakal ngaleupaskeun saderhana éta?

  5.   KyrosBlanck cenahna

    Éta parantos dilakukeun di dieu… (di Spanyol). Upami anjeun parantos lulus waktos wajib, anjeun tiasa nyungkeun perusahaan ngaleupaskeun, sareng aranjeunna ngalakukeun éta (sahenteuna sareng Movistar, sanaos saur abdi sadayana).