Otoritas Italia nalungtik iCloud, Google Drive sareng Dropbox

Kaadilan sareng otoritas anu kompeten aranjeunna mastikeun yén perusahaan henteu ngaleuwihan wates anu tangtu pikeun jasa aranjeunna. Seueur diantara aranjeunna aya hubunganana sareng masalah privasi, monopoli sareng persaingan anu teu adil, sareng anu sanésna. Tugas anu ngagaduhan nagara atanapi badan anu langkung luhur sapertos Komisi Éropa nyaéta ngadeteksi, nganalisis sareng ngajukeun solusi pikeun masalah-masalah ieu. Sababaraha jam kamari urang terang yén Kompetisi sareng Otoritas Pasar (AGCM) Italia parantos ngamimitian nalungtik sababaraha awan gudang: iCloud, Google Drive, Dropbox. Tujuan tina investigations nyaéta pikeun ngabales keluhan ti prakték bisnis teu adil e ngalanggar hak-hak konsumén.

iCloud, Google Drive sareng Dropbox: ditalungtik ku otoritas Italia

Tujuan konci investigations ieu diprakarsai ku Kompetisi sareng Otoritas Pasar (AGCM) Italia ganda. Di hiji sisi, jawab keluhan persaingan teu adil ti seueur konsumen sareng perusahaan sareng, di sisi anu sanésna, kamungkinan ayana klausa kasar dina kaayaan kontrak ayeuna anu ditandatanganan ku pangguna nalika aranjeunna ngadaptar sareng ngamimitian kontrak sareng pamaké. palayanan.

jarami tilu awan gudang handapeun kaca pembesar: Apple iCloud, Google Drive sareng Dropbox. Khususna, Google sareng Apple anu ditalungtik pikeun kagagalan inpormasi atanapi indikasi anu henteu cekap dina presentasi jasa. Aya ogé sabab di sakitar pengumpulan sareng panggunaan komérsial data anu disayogikeun ku pangguna. Salaku tambahan, aya tiasa janten kaayaan dimana jasa ieu ngumpulkeun sareng nganggo inpormasi tanpa idin ti pangguna.

Salaku tambahan, a panalungtikan lengkep tina Sarat jeung Kaayaan unggal jasa. Kabingungan atanapi kurangna kajelasan tiasa janten konci pikeun otoritas Italia mutuskeun nyerang pilar éta. Ieu mangrupikeun hal anu bentrok utama tina istilah sareng kaayaan jasa anu ditalungtik:

  • Perusahaan gaduh hak pikeun ngagantungkeun jasa iraha waé.
  • Layanan awan teu tiasa disalahkeun pikeun leungitna data.
  • Perusahaan ngagaduhan hak pikeun ngarobih istilah sareng kaayaan iraha waé.
  • Perusahaan mastikeun yén kontrak, istilah sareng kaayaan dina basa Inggris langkung diutamakeun tibatan basa anu sanés, sanaos pangguna henteu acan nandatanganan kontrak dina basa Inggris.

Kami tungtungna bakal ningali kumaha panilitian Italia ieu bérés, anu tiasa nyebarkeun ka daérah sanés atanapi bahkan dugi ka area analisis perdagangan anu langkung luhur di Uni Éropa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.