Pangecér Australia nginget AirTags pikeun 'kaamanan anak'

Batré AirTag

Ranté toko Australia Pejabat parantos ngaleungitkeun AirTags énggal Apple tina rak na, nyebatkeun kurangna kaamanan anak nalika ngarobah batré tombol alat na.

Kuring yakin pisan yén Apple parantos ngaleupaskeun AirTag tanpa ngagaduhan persetujuan kasalametan anak tina organisasi internasional anu pakait. Priori éta henteu rumit pisan pikeun tiasa ngaluarkeun batréna tina alatna, tapi pastina lulus sadaya jinis kadali pangaturan dina hal ieu.

Ranté Australia kalayan langkung ti Toko 160 perusahaan otomasi kantor, Officeworks, yakin yén Apple AirTags henteu aman pikeun murangkalih, sareng parantos samentawis mundur penjualanna, ngantosan persetujuan ti Kompetisi Australia sareng Komisi Konsumén.

Leres waé upami ngabongkar AirTag sareng miceun batré kancing na henteu rumit pisan. Éta henteu ngagaduhan sekrup kaamanan, sapertos perumahan tina accu cenah biasana aya CR2032 dina alat sanés.

Tapi leres ogé yén kusabab ukuran leutik tina AirTag, upami tumiba kana leungeun budak leutik, éta tiasa ditelep sadayana tanpa dibubarkeun. Sacara pribadi, kuring ningali anu baheula langkung layak tibatan anu terakhir.

Di Australia aranjeunna sadar pisan kana kacilakaan anu batré tombol CR2032 sareng anu sami tiasa nyababkeun diantara anu alit di bumi. Ti saprak 2013, tilu murangkalih parantos pupus pikeun nelek batré ieu, sareng sakitar 20 murangkalih saminggu diubaran di ruang gawat darurat ku alesan anu sami di Australia.

Kami badé ngagero ningali réspon Apple dina hal ieu, sareng organisasi pertahanan konsumen resmi, anu tungtungna nyaéta anu mutuskeun naha hiji barang cocog pikeun dijual, atanapi henteu saluyu sareng peraturan kaamanan budak, maksa perusahaan pikeun ngarobih mékanisme ngaleupaskeun batré, janten éta henteu saderhana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hummer cenahna

    Nalika anak anjeun angkat sareng batréna ...