Pangguna iPhone béak klien wéb WhatsApp

Klien wéb Whatsapp

Kamari WhatsApp ngaluncurkeun klien wéb na, hal anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo klien olahpesen anu paling populér ayeuna tina komputer urang. Nanging, berita éta dibarengan ku sababaraha larangan anu ngareuwaskeun seueur pangguna, utamina jalma-jalma anu ngagaduhan iPhone.

Tétéla, cara klien wéb ieu dilaksanakeun henteu cocog sareng ios. Cara dikandungna multitasking dina iPhone parantos janten watesan penting nalika ngembangkeun klien wéb WhatsApp. Dina blog WhatsApp urang tiasa ningali penjelasan singget pikeun pangguna ios:

Hanjakalna, urang ayeuna teu tiasa nawiskeun Wéb WhatsApp pikeun pangguna ios urang kusabab aya watesan ti Apple.

Naon gunana ninggalkeun pangguna iPhone kaluar? Teu aya. Hal anu paling panasaran ngeunaan carita ieu nyaéta yén ti WhatsApp aranjeunna ngalungkeun bal kana hateup Apple kusabab keterbatasan na, tapi naha klien olahtalatah sanésna gaduh palanggan wéb sareng aplikasi komputer asli? Naha aranjeunna sanggup ngubaran watesan Apple atanapi naha aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan langkung saé?

Pasti kami bakal tungtungna nganggo WhatsApp tina browser sanajan sareng ios tapi jelas éta éta moal jangka pondok. Urang kedah ngantosan atanapi hijrah ka aplikasi sanés sapertos Telegram.

Samentawis éta, ngan ukur pangguna anu ngagaduhan Browser Chrome dina komputerna sareng gaduh ponsel nganggo Android, Windows Phone, BB, BB10 sareng Nokia S60, aranjeunna bakal tiasa nganggo WhatsApp Web. Upami anjeun nyumponan sarat ieu, ieu salah sahiji Pamakéan WhatsApp sareng pituduh konfigurasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dani cenahna

    Naon anu gedé anu dilakukeun ku jalma-jalma Facebook. Aranjeunna ngantunkeun hiji-hijina perusahaan anu ngadukung WhatsApp pas éta kaluar ngalangkungan App Store.

  2.   Manuel Conde Vendrell cenahna

    Ngartos watesan ngabutuhkeun pamahaman minimal ngeunaan kumaha aranjeunna ngalaksanakeun sistem ngagunakeun panyungsi wéb, kumaha jalanna WhatsApp, sareng kumaha cara "multitasking" anu teu nyata dina ios.
    Abdi henteu ngarepkeun pérsi ios anu tiasa dianggo sareng sistem ieu salami Apple henteu ngarobih atanapi ningkatkeun multitasking na. Sareng éta bakal minimal dina iOS9

  3.   Ny cenahna

    Sadaya platform kecuali ios, saé pisan ... hayu urang sami. Henteu aya alesan anu sah pikeun ieu, aranjeunna parantos ngahaja sareng éta henteu hormat. Sareng upami henteu, tingali dina LINE atanapi Telegram, duanana multiplatform sacara kabuka atanapi henteu bobo.

  4.   Serg cenahna

    Kuring ngan ukur nyarios yén pikeun aplikasi wéb anu peryogi panggunaan penting tina hapé ku aplikasi dihurungkeunana henteu masuk akal, pikeun éta kuring henteu nyangka yén aplikasi wéb perlu ogé, nalika aranjeunna aya tingkat aplikasi asli sapertos LINE atanapi TELEGRAM éta bakal pantes.

  5.   Ny cenahna

    BlackBerry ?? Aranjeunna paduli pikeun nutupan sadaya alat BlackBerry sanés OS sélulér utama ??. Sapotong wabah whatsapp saha bangsat ### nganggo blackberry ayeuna ?? éta henteu acan aya dina jaman batu.

  6.   Nestor Sauceda cenahna

    Mudah-mudahan dina waktos anu singget aranjeunna nyarios yén aranjeunna nempatkeun iklan…. Hayu, hayu urang ngadamel masif sareng telegram! ... aranjeunna parantos nutup kami whatsapp plus sareng jalma-jalma ngalakukeun éta ... sumebar ... telegram kapayunna ...

    1.    Adrian cenahna

      Sistem operasi mobile utama parantos ngagaduhan versi wéb WhatsApp.
      Éta Android.

  7.   Dipeur cenahna

    Éta disababkeun ku cara cara ngalaksanakeun WhatsApp ... Teu aya urang didieu anu terang arsitektur anu aranjeunna anggo, kumaha sérverna jalan atanapi naon waé. Anu urang terang nyaéta pikeun ngagunakeun WhatsApp nomer telepon penting sareng éta sababna botch WhatsApp Web (kusabab éta botch) henteu sanés ngan ukur antarbeungeut tapi pesen masih dikirim tina telepon ...
    Naha leres dipasang? TEU
    Naha aya alternatif sanés anu ngémutan arsitéktur na? Kami henteu terang, tapi saur kuring henteu dilakukeun ku cara éta pikeun senang-senang
    Naha aranjeunna disalahkeun pikeun sadayana? TEU. Dina android éta tiasa dianggo, janten upami leres ngeunaan watesan ios perkawis multitasking na

  8.   Cristopher castro cenahna

    Kuring miharep éta henteu pernah kaluar

  9.   Darwin Delgado cenahna

    Leres telegram !!!! Pilihan anyar

  10.   Jose Luis Nieto Escribano cenahna

    Anjeun kedah mutahir sareng téknologi anyar sareng nganggo iPhone sanés.

    1.    David Perales cenahna

      Hampura? Éta kasalahan WhatsApp, sanés Apple. Kusabab Telegram ogé ngagaduhan versi wéb sareng tiasa dianggo sampurna

    2.    Jose Luis Nieto Escribano cenahna

      ios mangrupikeun hiji-hijina anu henteu ngagaduhan wéb whatsapp kusabab Apple sareng multiplatform sapertos henteu, janten balna aya di pengadilan Apple

    3.    Campur Freivin cenahna

      haha, éra pisan anu kuring pasihkeun, urang kedah canggih sareng téknologi sareng Apple sanés kami henteu ... sigana mah urang gaduh seueur kaamanan sareng otonomi sareng ku sabab detailna teu mungkin pikeun urang gaduhna acan =)

    4.    Jose Luis Nieto Escribano cenahna

      Freivin Kuring henteu terang naon anu anjeun maksudkeun ku otonomi tapi jelas yén umur batre sanés hahaha abdi tinggalkeun anjeun naha éta sanés kanggo ios sareng éta moal aya dina jangka pondok. http://es.gizmodo.com/exclusiva-por-que-whatsapp-web-no-esta-en-ios-ni-lo-e-1680954309

  11.   Malcolm cenahna

    WhatsApp parantos masihan kuring seueur ASCO yén kuring parantos ngahapus sareng ayeuna saha waé anu hoyong ngobrol sareng kuring, anggo Telegram, anu kanggo kuring langkung saé sareng masihan sarébu giliran.

  12.   Paco Dominguez cenahna

    Tapi sababaraha taun ka pengker urang ngagaduhan iMessage, Viber, telegram sareng Facebook messenger. Whatsapp Abdi telat pikeun komputer.

  13.   Ta Juan-ta cenahna

    Ieu bakal direngsekeun tapi kuring henteu butuh nanaon

  14.   Anibal Jaramillo cenahna

    Babaturan iPhone kami hayu kana telegram

  15.   Edgar olivera cenahna

    Hayu, aya aplikasi sanés anu langkung saé tibatan éta! Conto telegram, lirén nangis upami anjeun ngagaduhan aplikasi anu langkung saé

  16.   Racso Gj cenahna

    nyaéta telegram anu hadé !!! dina cara nu sami éta aya dina wed !!! Éta tiasa online atanapi unduh program na! Naha aya pilihan sanés !!!

  17.   Pelon Ruvalcaba cenahna

    Janten upami kuring gaduh dina sél kuring !!! ngabarakatak

  18.   Alejandro cenahna

    Kusabab kitu kuring ngalih kana Android saatos 4 taun nganggo iPhone ... Éta whatsapp henteu disalahkeun. iOS caket pisan. Kusabab kuring mendakan Android, Gusti henteu nyandak kuring kaluar ti dinya sareng ngawartoskeun anjeun fanboy apel sareng iMac sareng dua iPads

  19.   Jorge cenahna

    Naon gunana halaman wéb whatsapp upami éta gumantung kana telepon anu ditagih, gaduh aplikasi dibuka sareng kedah nyambung kana internét ???

  20.   Pepillo Molina Coronel cenahna

    Pasti éta kusabab publikasi anu aranjeunna damel ngeunaan telegram, tapi anu leres na éta langkung saé

  21.   Kike martinez cenahna

    aya salahna

  22.   Djchucky38 cenahna

    Nya, anjeun kedah angkat ka telegram mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna

  23.   Argim cenahna

    Masalahna nyaéta ios henteu gaduh seueur tugas anu sanés sareng pikeun WhatsApp dianggo kedah dijalankeun di tukang. IOS ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sababaraha hal dina multitasking.

  24.   Atron cenahna

    Sae pisan pikeun gizmodo, pikeun penjelasan anu hébat sareng pikeun "karya" jurnalistik anu parantos aranjeunna laksanakeun ... Henteu sapertos didieu, anu sigana mah salvame de luxe dina versi Apple.
    Serius, éta téh bahkan Nacho henteu disimpen.

    1.    Nacho cenahna

      Halo Atron, kumargi anjeun parantos namina kuring, kuring bakal ngajawab anjeun. Kuring sanés wartawan sareng kuring henteu pura-pura, salian ti éta, kaseueuran jalma henteu resep terang naha WhatsApp henteu tiasa dianggo alesan naon waé atanapi ngan ukur cocog sareng sajumlah panyungsi.

      Boh jalan atanapi henteu jalan, éta sadayana asalna. Di sisi anu sanésna, dina postingan ieu kuring ngawatesan nyalira nyebarkeun inpormasi anu dipasihkeun ku WhatsApp dina halaman wéb na. Éta sanés artikel panilitian, éta henteu ngaku janten sareng éta sababna watesan iOS seueur tugas disebatkeun di luhur.

      Salam!

  25.   belzebrut cenahna

    Éta bakal aya hubunganana sareng kumaha aranjeunna nempatkeun éta IOS henteu ngagaduhan seueur tugas anu leres sabab henteu ngagaduhan widget anu asli. Salaku anu ngagaduhan iphone 6 sareng Ipad Air, langkung ngaganggu kuring yén aranjeunna nyobian nipu kuring ku ngawartosan yén lamun aranjeunna ngagaduhan watesan teu gaduh aranjeunna nyalira. Leres, kuring resep aranjeunna sareng kuring sok ngagunakeun éta dina alat android kuring sabab éta mangpaat pisan sanaos jujur ​​kuring tiasa hirup tanpa aranjeunna tanpa depresi.