Parobihan ageung kana iPad Mini alit ti 2021

Seueur anu parantos cicing kalayan biwir dina biwir ku datangna iPad Pro anyar sareng kanyataan yén Apple hoyong ngantep sakedik waktos deui pikeun ngabaru versi tradisional iPad sareng iPad Mini, kumaha oge, kami mawa warta alus.

IPad Mini énggal anu badé sumping dina 2021 bakal ngagaduhan USB-C sareng Smart Connector diantawis novelty sanés anu bakal ngajantenkeun alat anu luar biasa. Kieu carana Apple hoyong bet dina Mini salaku salah sahiji alternatif ukuran kompak anu paling pikaresepeun nalika ngeunaan tablet, naha urang bakal ningali éta?

Sakumaha dikonfirmasi dina 9to5Macparantos tiasa terang yén iPad Mini énggal ngagaduhan nami kode J310 sareng dasarna éta bakal nyandak berita anu pikaresepeun, anu kahiji nyaéta iPad Mini bakal dipasang Apple A15, salah sahiji prosesor pangénggalna ti perusahaan Cupertino. Tapi sadaya kakuatan ieu tanpa kontrol teu aya gunana, sareng éta sababna mutuskeun pikeun ngiringan nganggo USB-C sareng Smart Connector pikeun asesoris sapertos keyboard. Ku cara kieu, iPad tradisional bakal janten anu terakhir tina iPad nganggo konektor Kilat, janten ka hareupna ditulis dina konci USB-C sahenteuna ku Apple.

Prosesor A15 ieu bakal ngagaduhan sistem manufaktur lima nanometer anu sami sareng A14 sareng varian na, A15X, ogé parantos aya dina méja. USB-C ieu bakal ngamungkinkeun urang aksés gancang sareng gampang kana aksésoris sareng sistem mémori anu bakal masihan iPad Mini langkung seueur kapasitas tibatan anu tiasa urang bayangkeun. Dina aspék ieu, Apple ngarusak sadaya skéma anu parantos didamelna. Kanggo waktos ayeuna, iPad tingkat lebet, disebat J181, bakal tetep sareng prosesor Apple A13 sareng harga anu langkung moderat pikeun 10,2 inci na, sedengkeun IPad Mini ieu ti taun 2021 diperkirakeun aya diantara 8,5 sareng 9 inci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.