Patén ngungkabkeun sénsor suhu dina Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8

Seueur anu parantos disarioskeun ngeunaan naha Apple Watch énggal anu kedah disayogikeun dina Séptémber tiasa nyangking sensor énggal. Sigana yén bukti anu nembé muncul negeskeun yén éta langkung kamungkinan enya mawa ekspektasi sarta longed pikeun sensor suhu. Salaku tambahan, sigana yén sénsor ieu bakal gaduh éféktivitas sareng akurasi anu cukup luhur. Janten kami kabeneran sadayana urang anu ngarepkeun tambahan ieu kana Apple Watch.

Ngan sababaraha minggu sateuacan peluncuran Apple Watch diperkirakeun dina bulan Séptémber, Apple geus ngaluarkeun patén dimana sensor suhu anyar diungkabkeun anu sakuduna dituju pikeun alat éta. Tina anu tiasa dibaca dina patén éta, sénsor énggal bakal gaduh akurasi anu luar biasa, anu bakal ngajantenkeun jam janten pusat paréntah sareng kontrol anu lengkep. Patén anu judulna "Deteksi gradién suhu dina alat éléktronik", éta tiasa diterapkeun ka seueur alat, tapi ampir pasti bakal muncul dina versi anyar jam tangan Apple, sabab sensor ieu parantos dikabarkan pisan dina sasih-sasih sateuacana.

Numutkeun patén, sistem jalan ngitung bédana antara dua tungtung usik. Hiji tungtung némpél permukaan pikeun diukur, sedengkeun anu sanésna disambungkeun ka sénsor suhu. Beda tegangan antara tungtung béda tina usik bisa correlated kana ukuran suhu diferensial. Bagian krusial inpormasi nyaéta nalika éta tiasa dibaca, yén sénsor tiasa dianggo pikeun ngukur "suhu mutlak" tina permukaan luar, sapertos kulit. Apple sacara eksplisit nyebatkeun kumaha lokasi panyilidikan éksternal tiasa ditempatkeun dina permukaan tukang, sapertos kaca tukang jam tangan pinter, sareng nyarios yén sistemna kalebet sensor suhu mutlak precision tinggi, precision tinggi.

Urang kedah émut yén iraha waé urang ngobrol ngeunaan patén-patén, naon waé tiasa kajadian. Urang tiasa ningali kumaha éta janten kanyataan atanapi kumaha tetep janten ide dina kertas. Tapi leres pisan waktos ieu, Kalayan gosip saméméhna, urang bisa mikir yén éta bakal jadi kanyataan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.