Pengumuman anyar Apple Watch Series 6, fokus kana ECGs

ECG dina Apple Watch Series 6

Apple parantos lami nganggo motto na 'Masa depan kaséhatan aya dina pigeulang anjeun' pikeun ngararancang garis aksi Apple Watch anyar. Kusabab munculna éléktrokardiogram (ECG) dina séri 4, kaséhatan parantos ngagaduhan investasi anu signifikan. Nyatana, urang tiasa ningali integrasi hiji pulsa oksimeter dina runtuyan 6 sareng urang sigana bakal ningali detektor glukosa getih dina séri 7. Atanapi ceuk rumor. Supados ngamajukeun ideu pikeun tiasa ngalakukeun ECG sareng Watch, Apple hoyong ngaluncurkeun pengumuman anyar anu fokus kana fungsi ieu. Iklan anu ampir 5 juta dolar parantos diinvestasikeun sareng anu teu acan disebarkeun ku média.

Tiasa ngalakukeun ECG dina 15 detik, kalebet dina Apple Watch Series 6

Aplikasi ECG dina Apple Watch Series 6 ngamungkinkeun lalaki ieu ngalakukeun tés ECG tanpa janji atanapi mesin mewah janten kuring tiasa kamana waé kuring hoyong sareng ngalakukeun naon anu kuring pikahoyong tanpa hariwang.

Ieu katerangan di pengumuman anyar Apple Watch Series 6. Perhatoskeun yén ayeuna ngan ukur hiji-hijina modél anu dipasarkeun ku Apple ngamungkinkeun kinerja ECG. Kusabab dua modél sanésna, Seri 3 sareng SE, henteu kalebet fitur ieu anu diresmikeun ku datangna Seri 4.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple Watch Series 7 tiasa ngukur glukosa getih

Iklan anyar anu judulna 'ECG di dieu sareng ayeuna'nunjukkeun ka kesederhanaan jeung kagancangan kalayan anu anjeun tiasa ngalaksanakeun electrocardiogram dina Apple Watch. Nyatana, aranjeunna ngadukung tésis yén anjeun henteu kedah EKG 'mewah' atanapi janjian dokter. Nanging, anjeun kedah émut yén sanaos anjeun tiasa gaduh elektro hiji-timbel sareng Apple Watch, éta moal tiasa diganti ku éléktron 12 timah.

Pengumuman ieu Éta henteu acan némbongan dina jaringan Apple atanapi dina saluran YouTube na. Leres éta sayogi dina platform iSpot.tv anu mastikeun yén apel ageung parantos nanem modal 4,7 juta dolar sareng peluncuran na diperkirakeun dina Facebok, Twitter sareng Youtube.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Abel cenahna

    Di Australia tetep teu jalan, naon a