Perpustakaan Carnegie di Washington tiasa ngagaduhan Toko Apple

apel-toko-Washington

Salami sababaraha dinten, pamiarsa Méksiko anu dipikacinta parantos gaduh Apple Store kahijina, salami mangtaun-taun ngantosan, tapi sanés ngan ukur hiji-hijina anu untung. Apple terus muka toko anyar di panjuru dunya sareng milarian lokasi anu ikonik pikeun toko na nyalira. Numutkeun ka The Washington Post, Apple parantos ngusulkeun ka déwan kota kabuka toko Apple di Perpustakaan Carnegie kota, gedong anu penting pisan dina sajarah salaku anu pangpayunna di ibukota nagara éta pikeun nyingkirkeun pamisahan ras. Tapi teu sapertos Toko Apple klasik, perusahaan anu berbasis di Cupertino hoyong nyayogikeun toko ieu rohangan pikeun acara sapertos konser, presentasi, téater alit ...

Nanging, gedong bersejarah ieu henteu ngajantenkeun gampang pikeun Apple. Taun kamari déwan kota ngatur kamungkinan masang musium musik sareng musium mata-mata internasional, tapi duanana usul ditolak ku departemen kota anu ngalestarikeun sajarah. Otoritas daérah langkung resep kana ideu ieu, sabab daérah ieu kota ngembang pesat sareng janten daerah komérsial anu sibuk.

Ayeuna Apple parantos ngagaduhan sababaraha toko anu aya di Washington DC, anu di Goergetown mangrupikeun anu pang caketna sareng Perpustakaan Carnegie. Peuntas Potomac kami ogé mendakan Claredon's Apple Tore sareng Pentagon City's. Claredon nembé waé muka panto na saatos leres-leres ngaropea adaptasi sareng desain anyar anu dianggo ku perusahaan berbasis Cupertino di Toko Apple anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.