Phillips ngaluncurkeun Hue Lightstrip Plus anu langkung cerah

phllips hue

Kami ngan ukur 2 dinten ti acara Apple salajengna, kajadian anu sajaba ti iPhone anyar (sareng alat sanés anu aranjeunna tiasa kaget kami) bakal nyarioskeun perkawis iOS 9, sistem operasi salajengna pikeun alat sélulér Apple. A iOS 9 anu bakal nyayogikeun seueur berita anu aya hubunganana sareng stabilitas ngeunaan sistem éta sorangan sareng sababaraha hal anyar ngeunaan aplikasi asli tina sistem operasi éta sorangan.

tapi ios 9 Éta henteu liren di ditu sabab diantara sagala rupa anu ditawarkeun ku sistem operasi anyar merk apél ieu nyaéta Kit Bumi, kuku alat pikeun pangembang fokus kana interaksi alat sélulér urang sareng alat anu urang gaduh di bumi, sareng Siri mangrupikeun salah sahiji pamilon anu hébat dina Home Kit ieu. Merk Phillips parantos tiasa maju sacara téknologi ku cara anu cukup luar biasa sareng urang tiasa ningali kamajuan ieu dina sistem lampu Hue anu terkenal. Sistem lampu ieu, Hue mangrupikeun sistem anu pangsaéna anu ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun sadaya lampu di bumi urang, sistem anu ngagunakeun kendali sentral sareng jajaran lampu bohlam. Kana kisaran bohlam nembé ditambihan sababaraha Hue Lightstrip Plus, strip tina lampu bohlam langkung caang tibatan vérsi sateuacana ... 

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo samemehna, sistemna Phillips Hue bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun lingkungan cahaya anu anjeun pikahoyong dina unggal rohangan anu ngagaduhan sistem ieu. The Hue Lightstrips Plus Éta mangrupikeun strip LED anu tiasa anjeun nyumput dimana waé di bumi anjeun (anjeun bahkan tiasa nganggo éta salaku sistem pengambilan kanggo tivi anjeun). Dina ieu modél anyar anjeun tiasa gabung sareng sababaraha strip pikeun ngajajar barisan dugi ka 10 méter kalayan 1600 lumén.

Di momen éta ngan dijual di Amérika Serikat pikeun harga $ 89,99 (barisan LED 2 méter), kana jajaran utama LED ieu anjeun teras tiasa nambihan anu sanés ku harga $ 29,95. A pisan disarankeun upami anjeun hoyong ngamanpaatkeun sadaya kamungkinan alat anjeun héndsét di bumi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.