Pidéo Apple Campus énggal nunjukkeun auditory bawah tanah

apel kampus

Pidéo anyar parantos dikaluarkeun di kampus Apple, katelah "pesawat ruang angkasa," anu dijadwalkeun réngsé dina akhir 2016, masihan perusahaan ngan ukur 12 bulan kanggo ngalengkepan konstruksi, upami tanggal anu direncanakeun dijaga. Kru pangwangunan Apple parantos atos damel di sababaraha bulan terakhir, janten seueur kamajuan ditingali dina gedong utama bentukna cincin, auditory bawah tanah sareng struktur tempat parkir.

Pilot drone, Duncan sinfield, dinten ayeuna ngabagi pidéo anu sanés ngeunaan kamajuan pangwangunan kampus Apple, ngintipkeun pangwangunan sareng negeskeun yén éta parantos maju, dina cara anu ageung, ti bulan Nopémber dugi ka ayeuna.

Opat tingkat gedong utama ngawangun cincin parantos réngsé, mastikeun yén visi kampus aslina ngeunaan kahirupan Steve Jobs. Kalayan témbok dina tempatna jandéla melengkung khusus anu ngurilingan gedong kedah dipasang pas pisan.

Pidéo bulan ieu ogé masihan pandangan anu jelas di gedong jero taneuh anu didamel ku Apple, ieu bakal janten acara pikeun nunjukkeun produk anyar sareng ngalakukeun Keynotes, kalayan ieu, produk henteu kedah diluncurkeun di agénsi anu sanés sakumaha dilaporkeun. Sakumpulan gedong tambahan anu bakal dijantenkeun pusat panalungtikan sareng pamekaran pikeun produk sareng jasa énggal diluncurkeun ku perusahaan.

Nalika réngsé, kampus Apple bakal muncul wangunan ngawangun cincin utama 2,8 juta alun-alun, sababaraha séktor dimana tempat parkir bakal aya, alun-alun di tengah, pikeun ngalaksanakeun kabugaran langkung ti 30 kilométer, gedong pasagi ageung, pusat pangunjung sareng dek pengamatan, kantin, sareng Apple Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.