Pidéo nunjukkeun urang kasus iPhone 6s anu langkung tahan

Urang sadayana émut kana "bendgate", kumaha urang henteu tiasa ngalakukeun éta saatos pangaruh hébat di dunya? Seueur urang ogé bakal émut Unbox Terapi, saluran YouTube anu aya di tukangeun promosi hal ieu dimana résistansi anu handap pikeun bahan anu diwangun dina smartphone Apple anyar dikedalkeun.

Salami sababaraha bulan urang tiasa nga-verifikasi kumaha cacadna aya sareng dina kasempetan-kasempetan tertentu awak aluminium rusak saatos diteken (dihaja atanapi henteu). Sedengkeun leres éta sanés masalah pikeun seueurna pangguna, kasus-kasus spésifik dimana éta kajantenan parantos aya sareng kami parantos tiasa mastikeun éta langkung ti hiji kasempetan.

Salami sababaraha bulan kapercayaan anu paling nyebar nyaéta anu ngarujuk kana kasus iPhone 6s bakal diwangun 7000 Series aluminium, sami anu ngawangun awak teh Apple Watch Sport, dibandingkeun sareng 6000 Series anu urang mendakan dina iPhones 6 sareng 6 Plus ayeuna. Kalayan sami sareng taun kamari, Terapi Unbox mulih deui kana beban ku uji résistansi anu langkung ketat tibatan anu tiheula, kalayan hasil anu ngadorong pikeun alat-alat anyar ieu. Dina babandingan urang tiasa tingali kumaha iPhone 6 tahan sakitar 30 pon tekanan (sakitar 13 kg) sateuacan béngkok, sedengkeun iPhone 6s bisi ningkatkeun résistansi dugi ka ngadukung langkung ti 30 kg.

Generasi anyar iPhones bakal dipasihkeun dina 9 Séptémber payun sareng masih seueur detail pikeun terang kumaha alat-alat anu parantos disiapkeun ku Apple pikeun taun payun salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gibran cenahna

    upami leres-leres sanggup nolak dugi ka 30kg maka pasti moal aya alesan pikeun ngabengkokkeun sapertos dina pidéo di luhur atanapi dina saderhana saderhana.