Pidéo parantos parantos némbongan kalayan mimiti ngabongkar tina AirTag

Pidéo AirTag

Apple salawasna patuh pisan dina tanggal pangiriman peluncuran alat na. Ceuk dinten ayeuna 30 April pesenan munggaran pikeun AirTags bakal dikirim, sareng aranjeunna parantos.

Sareng aya waé anu hoyong pisan nyandak leungeun aranjeunna dina alat énggal pikeun "nempelkeun obeng" sareng milari naon anu aya dina kasus ieu. Nya, waktosna teu kakirangan, sareng teardown munggaran tracker anyar Apple parantos diterbitkeun. Sareng waktos ieu, éta sanés budak lalaki iFixit. Hayu urang tingali.

Salaku perusahaan ngumumkeun dina dinten presentasi na, dinten ieu pesenan mimiti tracker Apple anyar parantos dikintunkeun dikirimkeun ka sadunya: Airtags. Sareng upami pikeun sababaraha dinten ayeuna pidéo tina unboxing munggaran parantos dijalankeun dina jaringan pikeun anu "dicolokkeun" ti Apple anu nampi unit munggaran, dinten ayeuna teardown munggaran parantos diterbitkeun.

Saluran YouTube Jepang Haruki nembé pasang hiji video kalayan ngarecahna jero 14-menit AirTag. Kami parantos terang yén pelacak bakal gampang muka pikeun ngagentos ref "tipe koin". 2032. Tapi pidéo ieu masihan kami tampilan anu langkung lengkep dina komponén Bluetooth internal, chip U1 sareng komponén sanésna, sadayana dihijikeun kana disk anu alit pisan, ukuranana duit nu dipake di sahiji nagara tina 2 Euro.

Seueur téknologi anu dikemas dina rohangan anu alit pisan

Sakali panto batréna dileungitkeun, sigana gampang pisan ngaleupaskeun cangkang batin palastik pikeun ngaleupaskeun AirTag, salami anjeun ngagaduhan alat sae pisan kanggo éta.

Salah sahiji aspek anu dipikaresep dina desain nyaéta kumaha Apple nganggo Kasus coil salaku spéker dipasangkeun sareng "spiker coil motor" alit anu aya di tengah alat.

Sigana motor sapertos anu ditempatkeun dina medan magnet pusat ngageter kusabab parobihan ayeuna, sareng perumahan di sisi coil janten diafragma.

Karunya nya éta koméntar kana pidéo tina Haruki Aranjeunna nganggo basa Jepang. Tapi kuring yakin jalma-jalma di iFixit parantos aya di padamelan sareng urang bakal gaduh air mata AirTag énggal teu lami, parantos dina basa Inggris. Tapi kanggo ayeuna, urang tiasa sugema ku teardown fenomenal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.