Aplikasi Poto dina ios 15 bakal nginpokeun ka kami tina aplikasi mana gambarna sumping

poto asal ios 15

Mangrupikeun dinten-dinten, aranjeunna mendakan fitur anyar anu Apple henteu ngumumkeun dina WWDC 2021, fungsi anu sanaos leres henteu pikaresepeun pikeun masarakat umum, upami éta tiasa pikeun pangguna tertentu. Salah sahiji fungsi panasaran ieu aya dina aplikasi Poto.

Aplikasi Poto sareng ios 15, ngamungkinkeun urang aksés data EXIF ​​pikeun gambar yén kami parantos disimpen dina alat kami sareng inpormasi dimana nyandakna (upami éta kalebet data GPS) salian ti data anu sanés. Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun terang kumaha aranjeunna ngahontal rol.

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan, nalika anjeun marios albeum poto anjeun, anjeun heran kumaha sababaraha poto atanapi pidéo dugi ka ditu. Kalayan ios 15, anjeun tiasa gancang sareng gampang terang asal muasal gambar ieu.

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur, diantara metadata yén Apple nawiskeun ka kami sadaya poto anu urang simpen, asal-usulna ogé ditingalikeun. Dina kasus gambar di luhur, urang tiasa ningali kumaha eSumber gambar ieu nyaéta aplikasi Safari.

Nalika ngaklik Safari, aplikasi na bakal nembongkeun sadaya gambar anu asalna tina sumber anu sami. Mudah-mudahan fungsi ieu ogé mikawanoh sadaya gambar sareng pidéo anu disimpen dina alat kami sareng éta asalna tina WhatsApp.

Fungsi anu pasti bakal ngaapresiasi ku sadaya pangguna anu teu acan netepkeun hemat manual gambar sareng video dina pilihan tina aplikasi olahtalatah ieu, sabab éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngahapus sadayana babarengan sareng ngosongkeun seueur rohangan.

Dina waktos ayeuna ios 15 ngan sayogi pikeun pamekar. Éta moal dugi ka Juli, sakumaha anu dikonfirmasi ku Apple, nalika béta munggaran diluncurkeun pikeun sadaya pangguna anu mangrupikeun bagian tina Program béta publik Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.