PowerDrive, panyimpenan USB sareng carjer kanggo iPhone sareng iPad

powerdrive-1

PowerDrive Éta, dina waktos anu sasarengan, aki sareng unit panyimpenan kalayan dukungan kanggo iPhone, iPad sareng iPod Touch, anu ogé ngagaduhan éta Apple MFi disahkeun. Ayeuna nuju kampanye pembiayaan di Kickstarter tapi ku tujuan kahontal sareng masih 19 dinten réngsé.

Tujuan tina alat ieu nyaéta anjeun teu kedah hariwang ngeusi batre atanapi wates panyimpenan tina telepon, yén upami anjeun iinditan, anjeun tiasa angkat sababaraha dinten tanpa nyambungkeun kana listrik sareng, dina waktos anu sami, anjeun tiasa nyimpen video, poto sareng sadaya jinis dokumén anu anjeun peryogikeun.

Diciptakeun ku salah sahiji tim pangembang aplikasi mimiti dina ios, PowerDrive ngagabungkeun batré cadangan anu sayogi anu aya anu dugi ka 40 jam waktos panggunaan tambihanl, kalayan kapasitas panyimpenan tambahan tina nepi ka 128GB.

Éta mangrupikeun alat anu munggaran tina jenis ieu anu disahkeun ku Apple, éta ngamungkinkeun panggunaan Kilat sareng 30 pin. Dina waktos anu sasarina éta nyayogikeun aksés kana eusi ngalangkungan aplikasi anu nawarkeun kagancangan mindahkeun tina 480Mbps sahingga anjeun tiasa mindahkeun file kalayan gancang.

Anjeun ngan ukur kedah sambungkeun ka iPhone, pencét tombol dina alat PowerDrive, sareng aplikasi bakal mimiti jalan. Éta ngamungkinkeun pikeun ngatur file sacara gampang antara mémori lokal alat ios sareng mémori éksternal anu dianggo salin, témpél, pindahkeun ku milih file ku touch saderhana.

PowerDrive-Be back up (AppStore Link)
PowerDrive-Janten dicadangkeunbebas

Éta ogé cocog sareng Windows y OS X, ngamungkinkeun anu mindahkeun file tina komputer ngalangkungan WiFi atanapi USB, sareng ogé ngalangkungan web, sahingga ngamungkinkeun anu ngatur folder sareng file henteu nyéépkeun batré adi iPhone anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.